Характеристики на кутии за храна – LunchBox.bg / В И А ГРУП ЕООД

13
Добави коментар
baistavri
baistavri

Това е секцията Продукти. 

Тук можете да научите много за уникалните продуктови характеристики на кутиите за храна Laptop Lunches.

Ще разберете как да се възползвате максимално от тези иновативни и с модерен дизайн кутии за храна. Ще видите как аксесоарите към кутиите за храна улесняват ежедневието ви, както и възможностите да съхранявате свежа храната в продължение на часове в изолиращите чанти и калъфи. Горещите дни вече няма как да ви притесняват. Вие имате решение. Можете да опаковате храната си в различни по обем и форма кутии, да си носите течни храни и да сте свободни да избирате. 

Кликнете върху картинките, за да разгледате уникалните характеристики и техните ползи.

 

Допълнителни ползи: 

Качество: Знаете с какво храните детето си и себе си и го съхранявате в кутия, направена от висококачествен материал, която не е опасна за здравето.
Възпитание: Помагат ви да научите детето как да преценява, дали се храни балансирано. Те улесняват усилията ви да изграждате дълготрайни и добри хранителни навици.
Отговорност: Не допускат изхвърляне на храна. Не замърсяват околната среда. Не са ви нужни торбички, опаковки и фолио. За горещите дни, може да ползвате изолиращите чанти и охладители, за сте сигурни, че детето няма да поеме развалена от топлото време храна.