Скандално! Преслава захвърли задръжките! Снима се без дрехи в новия си клип!

6
Добави коментар
informiran365
informiran365

Защо падна толкова ниско!?

Очертава се новият клип на една от най-обичаните фолк певици у нас- Преслава да бъде наистина огнен. Това си пролича по един от кадрите, който самата Преслава публикува в личния си Фейсбук профил, за да провокира любопитството на феновете. И да си направи реклама, разбира се.

Самата Преслава разкри, че наскоро е заснела нов клип, който ще бъде „огнен“. Това се забеляза и от кадрите, които певицата публикува в социалната мрежа, а на тях се вижда как покрай нея прехвърчат пламъци. Първоначално феновете на певицата изригнаха с коментари,

Advertisement:

Advertisement:

че с нетърпение очакват новото видео и песен на Преси. После обаче забелязаха нещо, което не се хареса на всеки един от тях. На една от снимките, с които Преслава се опита да привлече медийното внимание към себе си, се вижда как певицата е свалила дрехите и задръжките си и в новия клип най-вероятно ще видим нещо доста провокативно от нея.

На единия от кадрите, Преслава загатва, че ще покаже малко повече плът. Нещо, което до скоро не си бе позволявала. Тя залагаше на глас, уникална визия и добри песни. Явно обаче е решила, че славата ѝ е започнала да позалязва леко

и за това е време да издави „тежката артилерия“ и да се поразголи малко. Естествено, из виртуала веднага се появиха коментари на разочаровани фенове, които бяха на мнение, че певицата не е трябвало да пада на нивото на останалите си колежки, които се чудят само как да си покажат гърдите или интимните части, за да пишат и говорят медиите за тях. Разбира се, имаше и такива, които изказаха възхищението си към сексапила на певицата и коментираха, че Преси изглежда прекрасно и е било крайно време да зареже консервативното си мислене и поведение, писаха колегите от hotarena.net.