Сватба няма да има?! Бащата на Гущеров отменя сватбата на Християн и Мария!?

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Дългоочакваната сватба на Християн Гущеров и Мария е пред провал?!

От достоверни източници на kliuki.bg научихме, че сватба на Мара Отварачката и Християн Гущеров е пред провал,а причината е спор, който певицата води с годеника си и баща му относно мястото на сватбата.

Оказа се, че Добромир Гущеров, който е баща на Християн не одобрявал идеите на Мария да вдига грандиозна и пищна сватба в центъра на София, както се гласяла певицата. Тя възнамерявала да направи сватбеното си тържество събитието на година, за което медиите да

Advertisement:

Advertisement:

говорят с месеци. Свекър ѝ обаче не бил много съгласен с това, тъй като всеки знае, че неговото семейство не обича да е център на внимание и под светлините на прожекторите. Той настоял сватбата да се състои във Виена, където пребивава от години, и дори обещал да покрие всички разходи на гостите, които ще пристигнат от България. Мария обаче не се съгласила, защото по този начин сватбата ѝ няма да стане медийно достояние.

Първоначално, самата певица се похвали, че с Християн са се сгодили и сватбата ще е още през януари месец. Сега

обаче, по всичко си личи, че тържеството или ще се отложи, или изобщо няма да се състои, тъй като Гущеров-старши заплашил сина си и бъдещата си снаха, че ако тържеството не е във Виена, той изобщо няма да присъства. Това, естествено, притеснило страшно много Християн и сега той и бъдещата му съпруга били между чука и наковалнята, защото Мария не искала да ядосва бъдещия си свекър, но не искала ѝ да отстъпва. Това, пък, от своя страна означава, че тържеството най-вероятно няма да се състои на вече обявената в медиите от самата певица дата-17 януари.