дизайнерско дамско дълго яке, парка, тип artic parka, marka Review, размер М/Л

1
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

 дизайнерско дамско дълго яке, парка, тип artic parka, marka Review, размер L/XL

 

 

Дизайнерска дамска шуба парка, изработена от качествени материали в зелено. С качулка, която  се маха с цип, тя има и кожено обкантване, което се маха също с копчета. Самата качулка е със среден цип, който може да се отваря.  Размер XL, отговаря на М/Л razmer – вижте точните размери по -долу. Отвътре е с дебела, капитонирана подплата. Самото яке е дебело, идеално за зимата. Материята е водо и вятъроустойчива.

Прав силует и изчистен дизайн. Шубата е удължена, така че покрива дължина на сако.  Семплата визия изглежда подчертано елегантно и стилно.  Удълженият силует на дрехата оформя завършената елегантна визия. Има 4 джоба в предната си част,

 Закопавасе с цип и платка с копчета тик так 

 

дължина: 94 см

широчина при гърдите: 112 см

ръкав от рамото: 65 см

дължина от рамо до рамо: 45 см

 

Мъжко облекло – намаления, оферти, специални предложения за Мъжко облекло В онлайн каталога ни са представени различни модели мъжки дрехи, изработени от качествени материи. Кройките на дрехите следват актуалните модни тенденции.

Можете да избирате между по-изчистени модели и такива, украсени с различни декоративни елементи. Тук ще намерите дрехи за всеки годишен сезон, като някои от тях са подходящи за ежедневието, а други – за по-специални случаи. Предлагаме ви голямо разнообразие и на мъжки спортни дрехи.