Кафе за изгаряне на мазнините

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Кафето отдавна е извоювало мястото си в различните хранителни режими, целящи постигане на видими и бързи резултати. Самата диета с кафе обещава скоростни резултати до три дни след започването й. Съществуват и различни разновидности на конкретно този хранителен режим, а именно диета, в която се залага на комбинацията от шоколад и кафе, както и така познатата моно диета с чисто кафе, което се консумира без добавяне на захар, мед, шоколад или други подсладители. Самата диета с кафе, без значение коя разновидност ще изберете, задължително се спазва за кратко време.

 
Стандартната продължителност на диетата е 3 дни. Много хора използват кофеиновата напитка като ефективно средство за отслабване без дори да се налага да променят кой знае колко хранителните си навици. Кофеиновата напитка потиска апетита, което всъщност се оказва най-цененото му свойство специално от хората, целящи бързо сваляне на килограми по една или друга причина. Естествено не бива да се стига и в другата крайност, а именно прекаляване с консумацията му, резултатът от което може да бъде световъртеж, лесна раздразнимост, треперене и така нататък.
Диета с кафе и шоколад
Спазването й изисква много стриктност, воля и търпение от ваша страна, което да продължава в рамките на 3 дни. През това време единствената храна, която е позволена за консумация в неограничени количества е шоколадът. Това не означава разбира се, че от сутринта до вечерта в рамките на тези 3 дни непрекъснато трябва да ядете шоколад. За целта се спрете на черния шоколад.
Недостатъци на диетата
Диетата с шоколад и кафе или моно диетата, а именно единствено изискваща консумация на кафе, е изключително тежка, трудна и абсолютно неподходяща за спазване особено от хора, които имат някакъв здравословен проблем. Въпреки че диетата обещава бързи резултати, тя изключва консумацията на всякакви храни, което действително стресира в невероятни степени организма, с изключение на черен шоколад. В най-добрия случай ще постигнете временни резултати, които е много вероятно, даже почти сигурно, че няма да успеете да задържите след прекъсването на диетата. Отслабването винаги трябва да протича лесно, без стресиране на организма или гладуване. Включете се в 13-седмичната програма за отслабване, с помощта на която ще постигнете неусетно положително резултати, които ще можете да поддържате с леснота дори след финализиране на програмата.