Очакваше се! Бясната съпруга на Ники Китаеца подава молба за развод!? Вижте още!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Ех, този Биг Брадър! От първия сезон на култовото риалити до сега, Големия Брат носи отговорност за краха не на едно и две семейства! Е, разбира се имаше и хора, които намериха любовта в предаването, но май броя на загубилите я е доста по-висок!

Поредният, който е на път да получи молба за развод, заради риалити формата е екслюбовника на Азис и Евгени Минчев – Ники Китаеца, съобщават от kliuki.bg. Инструктора по фитнес, от Люлин, доста се увлече по псевдописателката Калина Паскалева. Всъщност, на Китаеца му трябваше много

Advertisement:

Advertisement:

малко, за да започне с обясненията в любов към Калина, подозрително малко… Поради тази причина повечето зрители заподозряха в действията му поредния пиар ход. Както стана ясно, Ники си пада по пиара и явно живее на принципа, че лоша реклама няма.

Още с влизането си в къщата на Големия Брат, екссъпруга на Азис заяви, че ще лъска имиджа си на мека китка. Точно затова, откровените му флиртове и обяснения към Паскалева изглеждат доста нагласени.

Не на това мнение, обаче е благоверната съпруга на Китаеца – поп-фолк

певицата Виолета, която заряза кариерата си, преди години в името на семейството с него. Според близки до вече бившата изпълнителка, от както Китаеца се отдаде на флиртове с Калина, Виолета не можела място да си намери. Според самия Николай той не би преминал границата, защото не се бил целувал с Паскалева и не бил лягал в леглото и. Жена му, обаче, явно не е особено съгласна с него, защото се е заканила, че ако благоверният и не се кротне, когато напусне къщата на Големия Брат ще го чака не с прегръдки и целувки, а с молба за развод!