Изчистване на мазнините

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Специално за целите на отслабването, изгарянето на мазнини, значителна част от хората наблягат най-вече на такива хранителни режими, в които консумацията на въглехидрати е изключително занижена, ако не и липсваща. Въглехидратите обаче са главният ни източник на енергия, при изключването на който от ежедневното ни меню резултатите са липса на достатъчно сили и разбира се настроение.
За да се изгарят мазнини първата крачка, която всеки опитващ се да отслабне трябва да направи е да намали дневния калориен прием. При липса на достатъчно знания практиката показва, че една от най-масовите грешки, които опитващите се да постигнат мигновени положителни резултати правят е да изключат изцяло въглехидратите заедно с мазнините от ежедневното си меню като се надяват да успеят да издържат на този тежък режим, колкото е възможно по бързо, от което гладуват и не се чувстват физически добре. Ефективни диети, целящи бързо изгарянето на мазнините, които да действат безотказно на всеки не съществуват. Това е така заради неправилното мислене, че след като целта е сваляне на мазнини, не трябва да се поглъщат други допълнително. Идеята е обаче да съкратите от менюто си храните източници на „лоши“ или наситени мазнини за сметка на „добрите“ или ненаситените.
Подходящи храни през периода на изчистване на мазнините са бобовите храни, пълнозърнестите, в по-ограничено количество обаче, плодовете, зеленчуците, постните меса, ядките (сурови), семената. Повишеният прием на течности е от съществено значение за успеха на диетата, целяща изчистване на мазнините. Позволяват се също кофеинови напитки, билкови чайове и разбира се много вода. Всичко това, ако бъде приложено както трябва, ще ви доведе до желаните резултати.
Най-безопасният начин, посредством който можете да се разделите не за кратък период от време с излишните килограми, а за постоянно, за вас представлява балансираното хранене. Мярката за количество калории на дневна база, както и изкушението за някоя „забранена храна“ е проблемът за много хора. С 13-седмичната програма за отслабване ще получите индивидуален режим на хранене, който не само че ви лиши от непрестанното чувство на глад, но и ще ви накара да се чувствате в прекрасно здравословно състояние. Всичко това е постижимо много лесно без гладувания и странични ефекти!