Отслабване с 90-дневната диета

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Този вид диета, чието спазване продължава в рамките на 3 месеца, доби небивала популярност преди известно време като изключително ефективна макар и отнемаща немалък период от време. Значителен брой хора, които търсят какви ли не начини за лесно и бързо сваляне на желаните килограми, както и успешното им поддържане впоследствие, се довериха на добрите отзиви, които получаваха от свои близки и приятели специално за тази диета. Причината за това се крие във факта, че самият хранителен режим позволява консумация на дори такива хранителни продукти, които са табу за всяка стандартна диета.
Основното нещо, по което като че ли самата 90-дневна диета се различава от всяка една друга е на първо място доста по-удълженият й период на спазване, както и по-широкия избор откъм храни, дори не чак толкова здравословни и нискокалорични, чиято консумация обаче се случва в точно определени дни.
Едно от най-важните условия за успеха на 90-дневната диета е точното спазване на нейните изисквания по отношение на приема на храни от съответната хранителна група. Като цяло 90-дневната диета се разделя на 4 етапа, които се редуват до самия й край. Започва се с белтъчния ден, след това идват бобовите храни и различните варива, въглехидратния ден и накрая се приключва с плодовия ден. Съответно на всеки 29-и ден от режима се прави разтоварващ ден само на вода, които в рамките на 90-дневната диета са общо 3.
90-дневната диета е избор на много хора, целящи да отслабнат най-вече заради свободата, която имат откъм консумация на вредни храни като захарни изделия, тестени продукти и така нататък. Като недостатък на диетата може да се счете чувството на глад, както и еднообразието, което се получава при това постоянно въртене на едни и същи храни по график.
Трите водни режими, които се събират, както и всеки четвърти ден само на плодове превръща диетата в доста трудна за издържане, чест резултат от което е и нейното прекъсване дори още в първите няколко седмици. Включете се в 13-седмичната програма за отслабване, с която ще постигнете сигурни и видими резултати много скоро след започването й без да за целта да трябва да гладувате или да се храните с еднообразни храни, разпределени по график.