Монтиране на газова уредба

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Категория: Техника

Създадена на Понеделник, 08 Декември 2014 20:56

Написана от petrov

Хората инсталирали газова бутилка се увеличават постоянно, причина за това е високата цена на горивото. Всички си спомняме как преди години нямаше проблем с цената на бензина, но в последни години той става изпитание за повечето. Решение на този проблем е монтирането на газова уредба. Добре би било ако вече сте решили да се насочите към пропан бутан като гориво, защото е доста по-евтин. Не само в България, из останалите страни в Европа се наблюдава същата тенденция.

В тази статия бихме искали да ви представим някои от предимствата и недостатъците на използването на газови бутилки в автомобилите. Като предимство на първо място не може да не сложим разхода за гориво – бюджета може да бъде намален с до 50% и да изминете същия път. Това е валидно при сравнение с бензина.

Един от най-големите спорове за АГУ е това, че доста хора казват, че тя износва повече двигателя. Като доказателство, че това не е така, ще кажем, че газта не сваля масленото покритие от стените в двигателя. Също така не се разрежда като се смесва с него маслото в картера. По тези две причини може да заключим, че използването на АГУ не води до по-бързото разваляне на двигателя. Напротив – дори увеличава живота на вашия двигател.

Що се отнася до безопасността при използването на газова бутилка – ако тя бъде монтирана от професионалист, не би следвало да има някакъв проблем. Препоръчваме ви след като закупите газова бутилка от нашия онлайн магазин, да се монтира в специализиран сервиз.

Като недостатък за някои шофьори ще трябва да кажем, че при използването на газова уредба, мощността на двигателя спада с 4-6 процента. Но това не е съвсем отрицателно качество, тъй като е по-безвредна за двигателя (както вече стана ясно по-горе).

Газовите уредби биват няколко вида. Резервни части за тях спокойно може да намерите във всеки един интернет авто магазин.

Други продукти: