Дестилерия „Луда страст“

1
Добави коментар
Iva82
Iva82

ДЕСТИЛЕРИЯ „ЛУДА СТРАСТ“Когато Вашите напитки са и Ваша „Луда страст“

За нас
Дестилерия „Луда страст“ е идеалното място, където всеки може да си свари висококачествена домашна ракия. Изградена е изцяло с модерни съоръжения и според Европейските изисквания и стандарти.Дестилерията има три казана с вместимост от 500, 300 и 200 литра.Те се отличават от обикновените селски казани по това, че имат съвременни системи от ректификационни колони и дефлегматори, които не допускат в ракията да попаднат патоки, които да влошат качеството. В същото време в максимална степен се извличат ароматни и вкусови вещества от плодовете, които дават аромата и вкуса на напитката. Получената висококачествена ракия се характеризира с висок алкохолен градус, мек вкус, приятен аромат и добра плътност поради много ниското съдържание на мастни киселини, фурфорол и други висши алкохоли. След стареене дава отлични резултати.

Нашите предимства

– Гарантираме максимално високо качество на ракията.- Постигаме изключително висок рандеман /% на извлечения алкохол от общото налично количество алкохол в материала/– над 90%. За сравнение рандемана на  обикновените казани е около 70%.- Постигаме максимално извличане на вкусовите и ароматни вещества от съответния плод.- С по-нискокачествен материал  ще получите ракия с нормална стандартна характеристика.- За постигане на по-добро качество , материалът се пресова предварително със специална преса, за да се вари без твърди частици.- Не се налага повторна дестилация /преварка/.- Спестявате време и труд.- Наслаждавате се на  приятната обстановка в дестилерията.

Цени за дестилиране на ракия

* Цените са с частично включен акциз за алкохола.

Подарък дестилирана вода за сварилите ракия при нас:- За казан 200 литра – 10 литра дестилирана вода.- За казан 300 литра – 10 литра дестилирана вода.- За казан 500 литра – 20 литра дестилирана вода.

  Цени на дестилирана вода

Опаковка: бутилки от полиетилен терафталатНачини на плащане: по някой от начините, посочени по-долуСклад за покупки на дребно: Габрово, ул. „Станционна“ 14, тел. 066 990 202

Джибрите /пращини/ се пресоват преди варене.Дестилерия „Луда Страст“ разполага с 90 литрова преса от модела показан на клипа в ляво.

  Допълнителни услуги, свързани с дестилирането на ракия

Срещу допълнително заплащане предлагаме:- Превоз на материала на клиента /до 750 кг./ до дестилерията – цена 1 лв./км., но не по-малко от 10 лв.- Превоз до 3-ма човека – допълнително се заплаща цена 0,25 лв./км. на човек. – Анализ на качеството на произведената ракия в лицензирана лаборатория и получаване на анализен протокол – цена 25 лв.- Продажба на дестилирана вода за разреждане на ракия: 1,5 л. – 1,4 лв.,  10 л. – 7 лв.- Добавяне на етерични масла за екзотичен аромат и вкус– 3 лв. на всеки 10 л.- Разработка на индивидуален дизайн на етикет – цена по договаряне.- Избор на дизайн от предварително подготвени дизайни – безплатно.- Изработка на индивидуални самозалепващи етикети с размери до 8х15 см. в малки тиражи.- Продажба на дрожди, ензими, дървесен чипс и други консумативи за домашния майстор.- Продажба на специализирана литература. – Продажба на шишета за ракия и тапи.- Подобряване качеството на некачествена ракия /намаляване на мирис и вкус на загоряло, кисело и др./ – цената е двойния размер на цената за съответния казан.

Разработка на индивидуален дизайн на етикет- Галерия на предварително подготвени дизайни –

Общи условия

– Ракиджийницата няма фиксирано работно време, работи след записване и включване в графика.- Започване на дестилацията става само след предварително заплащане.Задължения на клиента:- разтоварване на материала за дестилиране от превозното средство.- качване на материала за дестилиране на рампата до пресата в кофи.Задълженията на служителите от дестилерия „Луда страст“ започват от пресоването на материала за ракия.За клиентите, които нямат възможност да изпълнят тези наши изисквания, предлагаме да извършим горепосочените дейности срещу допълнително заплащане:   – за материал до 200литра –  5 лв.   – за материал до 300литра –  7 лв.   – за материал до 500литра –  10 лв.За по-големи количества материал цената се пресмята като сума от съответните цени.Очакваме Ви, за да станат направените при нас напитки ваша „Луда страст“!