Идеи за коледни подаръци за жени

7
Добави коментар

С наближаването на коледните празници много мъже са изправени пред драматичния въпрос „Какво да подаря на половинката?“. Ако тя се увлича по мода, то тогава въпросът има 6 универсални отговора. Вижте 6 идеи за коледни подаръци за жени.

Шал, шапка, ръкавици

Вечното трио за зимата никога не е излишно в гардероба на една жена. Може да подарите само едно от трите или пък да направите комплект. Ако избирате шал, съветваме ви да се ориентирате към плетените кръгли модели, тъй като са по-актуални. При шапките пък на мода са както плетените с помпон, така и жокейските модели и френските каскети. Що се отнася до ръкавиците, търсете модел без пръсти или кожени. оригинални подаръци за жени за коледа Портмоне или чанта? Още един модел в колекцията никога не е излишен. Аксесоарите са слабост на много жени, затова портмонето или чантата винаги са опция за коледен подарък за дамите.

Красиви бижута Мерилин Монро е казала, че диамантите са най-добрият приятел на една жена. Дори да не можете да последвате нейния съвет, опитайте с друго ефектно бижу. Изберете пръстен с камък според зодията, висулка от нежен кристал, класически перлени обеци за винтидж излъчване или сет от гривни за бохо стил.

Топъл пуловер Плетивата са вечната класика, когато говорим за зимна мода. Всяка жена има поне един плътен, дебел пуловер, с който бори студа. Изберете класически цвят, ако не сте сигурни – черно, бяло, червено или синьо са нюансите, които много хора харесват, а и са част от сезонните тенденции.

Удобни пантофи Много хора подценяват домашното облекло, защото не искат да инвестират в него. Истината обаче е, че едни удобни и меки пантофи, ще накарат всеки да се чувство по-уютно и комфортно вкъщи. Съветваме ви да изберете пантофи тип ботуш или ниски, с пух отвътре и панделка на върха.