Идеи за коледни подаръци за жени

1
Добави коментар

изгодни подаръци за коледа и нова година 1. Електрически уред За техниката казват, че изневерява също като жената, но зависи от качеството й, бихме вметнали ние. Така че, ако изберете електрически уред за подарък на някоя жена, със сигурност ще я зарадвате. Особено ако се грижи за нейната красота, а не й помага в кухнята. Епилатор, преса за коса и сешоар са нашите топ предложения.

2. Елегантна рокля Роклята е вярна спътница на жената в празнични дни, а такива в милата ни родина – колкото щеш. Ако подарите рокля, ще направите една жена истински щастлива! Ще й дадете възможност да блести на новогодишното парти и ще й направите огромен комплимент. Заслужава си, нали?

3. Официални обувки Манията на жените по обувките е общоизвестна. Един нов чифт официални обувки никога не е в повече. Само стискайте палци да й станат идеално и да са й удобни, но за всеки случай се договорете в магазина да ги смените, ако има проблем.

4. Мека жилетка Мека жилетка като нежно погалване. Чудесен подарък, който остава скъп спомен на притежателката. Плетената жилетка е абсолютен хит за есен/зима 2010-11 и ще направите двоен удар с избора си на подарък – хем топло, хем модерно.

5. Топли ботуши Жената обича нежността и топлината, особено през зимата. Подарете й топли ботуши, за да й е комфортно на крачетата и я дарявайте с нежни прегръдки, за да се чувства щастлива и обичана.

6. Секси бельо Разбира се, че ще я зарадвате със секси бельо, стига да е подбрано със стил. Не по-малко важно е да уцелите размера, затова е препоръчително да имате достъп до шкафа й с бельо или да ползвате жокер „консултирай се с приятелка“. Вариантът със смяна в магазина също е актуален.