Летим със самолет от София до Бари през лятото

15
Добави коментар
check
check

Летим със самолет от София до Бари през лятото

284

08.12.2014

Нова лятна дестинация за любителите на италианските плажове! От 30 май 2015 г. всяка събота до края на септември ще лети самолет по дестинацията София – Бари. Маршрутът ще се изпълнява от италианската авиокомпания MistralAir. Красивият пристнищен град на източното италианско крайбрежие на Адриатическо море е втората дестинация, която авиопревозвачът от Апенините ще покрива от България.

Още през 2013 г. MistralAir откри сезонна линия София – Катания. Полетите по нея ще продължат и през летните месеци на 2015 г.

Самолетни билети до Бари може да купите от приложената форма на check.bg или да резервирате на телефона ни 02 439 50 46. Цените на еднопосочния билет започват от 75 евро. Включен е ръчен багаж от 7 кг и куфар за багажното отделение, не по-тежък от 15 кг. Планирани са и часовете за излитане от летищата на двата града. От София – в 13.45 ч., а от италианския Бари – в 10.30 ч.

Бари не е само един от главните пристанищни центрове на Италия. Градът е основна туристическа дестинация в югоизточната част на страната. Бари участваше в оспорваната битка за престижната титла Европейска столица на културата 2019 г., която безапелационно спечели Матера.

Бари има своята величествена история, приказна природа и колоритни традиции. Самолетните полети на MistralAir от 30 май догодина са Вашият изгоден шанс  да опознаете тази половина на Италия.