Ужас! Тодор Славков съсипа дъщеря си с…

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Тодор Славков съсипа дъщеря си с изцепките си в Биг Брадър!
Малък Тошко е на път да загуби най-близките си хора, които до сега са го подкрепяли по един или друг начин. Причината за раздора в семейството на Татовия внук е ужасното поведение, което Тодор Славков показа в релитито. Той направи себе си за резил не веднъж по време на престоя си в Къщата, а с постъпките си изложи и цялото си семейство.

Оказа се обаче, че най-потърпевша от поведението на Малък Тошко е собствената му дъщеричка. Малката Кати,

Advertisement:

Advertisement:

която е единствената наследница на Тодор Славков учи в Италианския лицей в Банкя заедно с децата на много други известни личности у нас. Тя била страшно разстроена от поведението на баща си, което той е показал пред цяла България, а близките на победителя в този сезон на Биг Брадър разкриват, че децата са се отнесли изключително жестоко с малкото момиченце. Колегите от razkritia.com писаха, че лично бившата на Малък Тошко- Силвия е коментирала, че съучениците на Кати не спирали да ѝ е подиграват, че татко

ѝ си сваля гащите по телевизията и си развява интимните части. Силвия огорчено споделила и, че детето не иска да ходи на училище заради подигравките на останалите деца.

Като цяло, цялото семейство на Татовия внук били страшно обидени и унизени от държанието на Тодор и за това ѝ никой не дойде да го посрещне на излизане от Къщата. Освен това стана ясно, че Силвия вече е задействала и процедурата по отнемането на каквито и да било родителски права на Малък Тошко, защото самото дете не желаело да вижда баща си.