Пълен шок за Гала! Не може да повярва какво ѝ се е случило! Вижте!

11
Добави коментар
informiran365
informiran365

Доста тежък удар понесе водещата на „На кафе” Гала, по време на Коледните празници! Блондинката, едва ли е очаквала, че ще и се случи такова нещо точно в този свят момент.

Гала си правела сметката как ще изкара поредните незабравими празници с възлюбеният си Стефан и щерка си Мари. Да, ама не! Празничната усмивка на водещата е заменена от горчиви сълзи, а виновникът за тях е именно любимият и, съобщават от kliuki.bg!

По време на Коледните празници, Гала явно прекалила с чашките и решила да изненада

Advertisement:

Advertisement:

Стефан по доста нетрадиционен начин – с предложение за брак! Блондинката не виждала нищо лошо в това да поеме инициативата за подобна крачка, тъй като двамата, така или иначе, живеят като семейство от доста години. Освен това, тя решила да последва примера на друга известна дама – певицата Нети, която предложи брак на любимия си Дони, пред цяла България и изобщо не се притесни от това!

При Гала, обаче, нещата далеч не протекли толкова гладко, отколкото при Нети, разкриват близки до водещата! Стефан не

само, че не бил очарован от предложението на половинката си, ами и започнал да увърта и да се опитва да се измъкне от въпроса без конкретен отговор!

Пред приятелките си водещата, през сълзи разкрила, че се е почувствала ужасно унижена от поведението на възлюбения си. Стефан стоял и я гледал ужасено известно време, след което започнал да се държи като ощипано девойче! Верните дружки на Гала, разбира се, я подкрепили морално и я посъветвали за известно време да игнорира младока, за да му даде време да се осъзнае.