Раздяла ли?! Динев изненада Емануела със ….

12
Добави коментар
informiran365
informiran365

Раздяла ли?! Динев изненада Емануела със огромен букет от рози!
Бременната поп-фолк певица Емануела се завърна с гръм и трясък в публичното пространство, явно с цел да натрие носа на всички свои зложелатели! Последното, както добре знаем едно от любимите занимания на устатата изпълнителка, припомнят колегите от kliuki.ws.

Емануела за известно време се бе отказала да дава изявление и се беше покрила, под претекст, че се пази от лоши очи, тъй като е бременна. Светските клюкари, обаче твърдяха, че поводът чалга дивата да потъне вдън земя не е очакваното бебе, а раздяла и с таткото – милионерският наследник Димитър

Advertisement:

Advertisement:

Динев. Певицата, обаче, нито потвърди, нито отрече този слух месеци наред. Действие, с което явно целеше да покаже, че клюките не я интересуват, но вместо това даде още повече хляб за спекулации със семейното и положение.

Тези дни, обаче, Емануела пусна доста интересно фото в профила си, в социалната мрежа. На снимката се вижда огромен букет от 100 рози в различни нюанси на розовото и бялото. Цветята са поставени във ваза, в спалнята на изпълнителката. Текст към фотото, обаче липсва. Този факт даде поредният повод за спекулации, относно случващото се с бременната поп-фолк певица. Според едни букета е подарък от

бъдещият татко Динев, така че двамата или въобще не са се разделяли, или са се сдобрили. Други, пък са на мнение, че розите са намек за очакваният от Емануела наследник, а именно – бебока ще е момиченце, а не момченце, както изпълнителката сама намекна, преди време. Тогава чалга дивата отказа да разкрие пола и името на чаканото дете, от суеверие.

Е, Емануела все някога ще роди и ще станат ясни и полът и име на бебока, както и дали с татко му са все още заедно. До тогава, явно устатата певица е решила да си играе на котка и мишка със светските репортери, подхвърляйки им двузначни жокери за случващото се в живота и!