Райна показа за първи път публично….

8
Добави коментар
informiran365
informiran365

Райна показа за първи път публично семейството си!
Фолк певицата Райна най-сетне показа семейството си публично. Самата фолк изпълнителка публикува свои снимка в социалната мрежа, на които позира до майка си- Бояна Терзийска и баща си- Кирил Терзийски. 

Въпросните кадри, които бяха публикувани във Фейсбук, лично от Райна, станаха повод за доста коментари. Веднага, след като Пилето на попфолка показа родните си майка и баща, виртуала бе буквално залят от коментари по техен адрес. Повечето, от които хубави. Снимките на

Advertisement:

Advertisement:

Райна, майка ѝ и баща ѝ са заснети в родния град на певицата-Сандански, където изпълнителката от „Пайнер“ бе на участие в новогодишната нощ. Малко, след като снимките видяха бял свят, в социалните мрежи започна да се коментира, че Райна прилича на майка си Бояна, която пък феновете на певицата определиха като прекрасна. Според тях, Бояна изобщо не изглеждала на 59 години, на колкото всъщност е и изглеждала също толкова младолика, колкото дъщеря си.

За разлика от мнението на виртуалците обаче, самата Райна споделя, че

всъщност прилича на майка си, но само по характер, а на външен вид била „одрала кожата“ на баща си. Именно от него била наследила чаровната усмивка и скулестото лице, а що се отнася до характера, тя и той коренно се различавали, писаха колегите от razkritia.com. Междувременно, съграждани на Райна, които я видяха и как пие кафето си в центъра на Сандански, коментираха, че на певицата вече ѝ е крайно време да се задоми и да стане майка. Според Райна обаче, времето ѝ все още не е дошло, защото сега наблягала на кариерата си.