Христина Витанова се изложи брутално с …

14
Добави коментар
informiran365
informiran365

Христина Витанова се изложи брутално с детинските си номерца!
Из виртуала все по-упорито се говори, че бившата на Благо се държи като ощипана тийнейджърка и все още не може да превъзмогне Георгиев. По всичко си личи, че Витанова се чуди как да направи мръсно на Благо и Куини, но номерцата ѝ отстрани се възприемат по-скоро като детински, отколкото като опит да натрие носа на Благой и новата му, писаха колегите от hotarena.net.

Както е известно, Благо наскоро заведе новата си половинка- ученичката Куини-Алис в Дубай,

Advertisement:

Advertisement:

където отпразнуваха рождения ден на футболиста. По принцип, всяка година Благо водеше Христина в Дубай за рождения си ден, а празничната вечеря по традиция е се състои в точно определен ресторант, един от най-скъпите на изкуствената палма. Тази година обаче Георгиев заведе Куини по случай празника си и дори публикуваха своя обща снимка от същия този ресторант. И, разбира се, Христина направо побесня, след като я видя.

Близки до Витанова разкриват, че малко след като е видяла фотоса на Куини и Благо, Христина е

накарала новия си любовник- Младен Самуилов да заминат за Дубай, а първото нещо, което направи, след като пристигнаха там бе Витанова да се щракне  същия този супер скъп ресторант и да качи снимката в социалните мрежи. Като че ли, все едно го прави не толкова за собствено удоволствие, колкото да направи на пук на Куини и Благо. Те обаче едва ли са се трогнали кой знае колко. За сметка на това, пък, Христина бе оплюта в социалните мрежи, че се вържи по-детински и от ученичката и явно Куини ще се окаже по-порасналата от двете.