Скандал! Зуека и Рачков се скараха заради …

9
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

телевизията. А както знаем, Рачков участва не само в „Господари на ефира“, което означава, че има по-голям принос към Нова ТВ. И така, в един момент се оказало, че увеличението на Рачков е с 800 лева/месечно, а на Зуека само с 300 лева. Именно това породило лека вражда между тях, а близки до водещите в шоуто разкриват, че отношенията им от известно време насам са доста обтегнати.

Според запознати с конфликта между Зуека и Рачков, проблемът идва от там, че откакто Зуека е принуден да плаща издръжка на бившата си жена и детето

си от първия си брак, а освен това да издържа и настоящата си половинка и второто им дете, е станал страшно пестелив и стиснат. Той буквално си броял всяко левче, а разликата в увеличението между неговата заплата и тази на Рачков направо го обидила. Освен това Зуека много се дразнил и когато канили тандема да води някое предаване и за еднакво свършена работа Рачков прибирал по-голям хонорар от него. Каквото и да си говорим обаче, всеки знае, че от уникалния тандем, Рачков е по-големия кумик и всъщност Зуека няма за какво да му се сърди.