Качествени дрехи, произведени в България

15
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

admin 24.12.2014

Онлайн магазин за дрехи fashionchoice.bg е успешна компания, доказала се във времето. С над 10-годишна история и екип от професионалисти в различни сфери Фешън чойс се стреми да се развива в трудните условия и да осигурява качествено обслужване на клиентите си. Много от дрехите, продавани в нашия онлайн магазин са произведени в България от висококачествени материи, като цените отново са народни и достъпни, с много малка търговска надценка. Постоянното следене на налични цветове и размери от всеки един артикул дава гаранция, че доставката до клиента / до офис на куриерска фирма или до всяка точка на България до посочен от Вас адрес/ ще бъде бързо и навременно, понякога дори още на другия ден, ако живеете в по-голям град.
Български дрехи ще намерите в категория ДАМСКИ ДРЕХИ, МЪЖКИ ДРЕХИ, а над 95% от дрехите в МАКСИ МОДА също са българско производство. Материите, от които са изработени са естествени памучни материи с еластан, вискоза, плетива, акрил, ангора, смес с вълна и пр. При дамските блузи и екипите щампите и апликациите са съобразени с последните модни тенденции.
Нашите редовни клиенти бяха доволни от нашите промоционални предложения на дрехи, българско производство ( например дамски якета на цени от 14.90лв.!).
В нашият онлайн магазин ще намерите също и качествени спортни екипи за мъже, долнища, тениски, горнища и суичери.
Особено внимание искаме да обърнем на нашият нов раздел – МАКСИ МОДА. Всички дрехи са изработени от качествени материи, кройките са съобразени с обобеностите на по=едрата фигура като размерите са до 6XL. Периодично и регулярно зареждаме нови модели от нашите партньори.
Разбира се, в сайта се продават и дрехи, ушити в чужбина – Италия, Турция, Китай и ЕС. Стараем се да следим модните тенденции и да зареждаме облекла на достъпни за българина цени. Бързата доставка на цени 3.50лв. до офис на Еконт, 5.00 лв. до адрес на клиента е конкурентна. Пазаруването онлайн е удобно с това, че спестява време за обикаляне по магазини, което е трудно, ако живеете в по-малко населено място. В нашият онлайн магазин винаги има дрехи на промоционални цени до – 70% . Клиентът има право да върне или замени поръчаната дреха в 14 дневен срок. За повече информация относно размери, цветове, наличности и доставка не се колебайте да се свържете с нашия екип.