FANCOIS SAGAT идва за парти у нас по повод 6-ти рожден ден на ID Club

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Гей порно звездата ФРАНСОА САГАТ идва за парти у нас по повод 6-ти рожден ден на ID Club

В света на гей еротиката порно-звездата Франсоа Сагат се е превърнал в истинска икона, безпогрешно разпознаваема по тауировката на черепа. Моделът и актьор пристига за първи път в България на 30 януари по повод шестия рожден ден на ID club, където ще бъде домакин на едно определено разтърсващо и нестандартно парти. Гей порно феноменът ще представи свой спектакъл пред гостите на клуба и ще бъде подложен на серия от определено неудобни въпроси от страна на известен роден drag queen артист. След това французинът ще остане през цялата нощ в ID club, както за да се забавлява и танцува с гостите, така и за да се снима с тях и да раздаде автографи на феновете си.)

Роден през 1979 г. в югозападната част на Франция в семейство с арабски корени, Франсоа се мести в Париж на 18 години. На 21 започва усилено да търси реализация в „индустрията за възрастни“. Първоначално работи за няколко местни компании като фотограф, но не след дълго се отказва. След около четири  години  в гей чат стая получава дългоочакваното предложение да стане част от „Citebeur“, а няколко седмици по-късно участва в първия си филм, който незабавно му носи страхотен успех и покана за работа отвъд океана. В САЩ звездата му изгрява с пълна сила благодарение на студиото  „Raging Stallion Studios“. Пред камерата е и активен, и пасивен, a през 2012 г. режисира своята първа порно лента. Година по-късно обаче внезапно обявява оттеглянето си от гей индустрията, донесла му така желаната световна слава.

Франсоа се снима и в пълнометражни мейнстрийм продукции, като например четвъртата част на „Убийствен пъзел“ и „Зомби от Ел Ей“. Паралелно с това позира като модел пред камерата на някои от най-талантливите фотографи като Хенри Ричардсън и често е муза на топ дизайнери, художници и артисти. През 2013 г. поставя началото на собствената си модна марка KICKSAGAT, която предлага дрехи и аксесоари предимно за гей мъже. Дори специални отливки на пениса и дупето на горещия французин могат да бъдат закупени свободно като играчки за възрастни до ден днешен.

С гостуването на Франсоа Сагат у нас ID club вдига безспорно летвата на забавлението още по- високо и обещава един рожден ден, за който ще се говори дълго. В продължение на шест години ID е идеалният микс от музика, хора и забавление, независимо от сексуалната им ориенатция. ID Club се намира на ъгъла на бул. „Витоша“ и ул. Кърниградска“ в идеалния център на столицата.