Как да изчистим стомаха от налепи в домашни условия?

8
Добави коментар
blues_woman
blues_woman

Как да изчистим стомаха от налепи в домашни условия?

Mari
13 януари 2015

Изчистването на стомаха от налепи в домашни условия значително ще подобри здравето ви

 

Как да изчистим стомаха от налепи в домашни условия?

Един от най-разпространените средства за прочистване на стомаха в домашни условия е растителното масло. То трябва да се консумира на празен стомах по една супена лъжица. Препоръчително е да се пие растително масло всяка сутрин. Продължителността на приемането му ще зависи от вашето общо състояние. Би било най-добре, ако превърнете използването на растително масло всяка сутрин като средство за прочистване на стомаха от налепи в навик. Редовният прием на растителни масла няма абсолютно никакви вреди. Като средство за изчистване на стомаха от налепи се препоръчва да се пие една чаша топла вода на празен стомах. Също така се препоръчва да се пие всяка сутрин, а не периодично. Изборът на растително масло е индивидуален. Може да е хубав зехтин, може да е ленено масло, може да е масло от гроздови семки или друго полезно растително масло. Приемът на чаша топла вода сутрин е задължителен. Трябва да изпиете първо водата, и едва след това да вземете една супена лъжица растително масло за прочистване на стомаха от налепи.

За прочистване на дебелото черво е много полезно да пиете инфузия от сушени сини сливи. Как се прави? Взимате шепа сини сливи, слагате ги в подходящ съд и изсипвате върху тях чаша топла, но не гореща вода. нека стоят така цяла нощ. На сутринта натискате хубаво сливите, така че да пуснат максимално сок, филтрирате и изпивате. Това може да ползвате вместо топла вода сутрин. Продължителността не трябва да е по-малко от два месеца.

За почистване на червата може да се използва настойка от картофи. Тази рецепта се приготвя много просто. Достатъчна е половин чаена чаша сок от картофи, който се пие на малки глътки през целия ден.

Болиме.нет препоръчва и: