Седем знака, че той ще ви зареже

3
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Никой не желае да мисли за възможността, че може да му се наложи да се раздели с половинката си, особено ако държи на човека до себе си

Но е факт, че по-често раздялата е инициирана от едната страна в двойката и много по-рядко е плод на съвместно решение.

Ако се опасявате, че обичате партньора си повече, отколкото той вас и че може някой ден да ви изненада с решението си да скъсате, добре е да обърнете внимание на неговото поведение по-внимателно.

Следете го за следните 7 признака, които ще ви подскажат, че в главата му се върти мисълта за раздяла:

1. Той прекарва все повече време далеч от вас

Ако усещате, че все по-рядко се виждате с гаджето си, а когато му се обадите чувате фонов шум, който показва, че той се весели без вас, значи той има нужда да го оставите на мира. Може би това е знак, че раздялата ви е въпрос на време.

2. Той започва да избягва да прави секс с вас

Понякога, когато мъжете имат трудности в работата, те губят желание за секс, но избягват и да споделят проблемите си с приятелката си. Липсата на желание за интимност невинаги означава, че приятелят ви вече не ви намира за секси. И все пак, ако гаджето ви не желае да правите любов без видима причина, може би е време да поговорите за състоянието на връзката си.

3. Той показва все по-малко привързаност към вас

Ако вашият любим се държи хладно и дистанцирано, ако спре да ви държи за ръка на обществени места и като цяло избягва да ви докосва, значи нещо не е наред. Това важи с особена сила, ако той бута ръката ви, когато се опитвате да го прегърнете или погалите. Всички тези признаци показват, че нещо между вас не е наред. Още по темата

4. Той иска да му върнете ключа от апартамента му или ви връща този от вашето жилище

Този знак е доста очевиден. Ако вашият приятел ви намекне, че вече не сте добре-дошла в жилището му, без да ви дава ясно обяснение защо, значи вече не ви иска за гадже. Той може и да си измисли някакво неубедително извинение за постъпката си, но все пак е добре да бъдете по-подозрителна.

5. Той започва да излиза от стаята всеки път, когато телефонът му звънне

Това не само е знак, че гаджето ви е на път да ви зареже, но също така може да означава, че той вече има нова жена в живота си и се опитва да скрие този факт. Тайните телефонни разговори и текстови съобщения и чатове никога не са добър знак в една сериозна връзка.

6. Той винаги е прекалено зает

Ако вашият приятел започне изведнъж да е много ангажиран в работата, ако започне да закъснява вечер, да ходи често в командировки и т. н., трябва да бъдете нащрек. Възможно е той просто да иска да бъде някъде другаде, а не с вас. Може да се касае и за изневяра. Същото важи и ако той започне да отменя срещите ви уж заради липса на пари.

7. Той все по-рядко си вдига телефона, когато му звъните

Ако започнете да усещате, че гаджето ви не ви вдига телефона и не ви връща неприетите обаждания, това обикновено означава, че той смята връзката ви за изчерпана, но просто няма смелост да ви го каже в очите.

Източник: Tialoto.bg