Маникюр, вдъхновен от пролетно-летните колекции! » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

По време на седмиците на модата в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк се влюбихме в толкова много модни тенденции, принтове, разцветки, форми, материи и дизайни, че вече нямаме търпение топлите слънчеви лъчи да се завърнат, за да можем да изпробваме всичко, което ни е харесало! И докато все още си мечтаем за копринените рокли, свежите пастелни цветове и късите панталонки ви предлагаме да изпробвате най-горещите модни тенденции за пролет – лято 2015 година на… своите нокти!

Да, точно така! Следващите страхотни предложения за маникюр ще ви помогнат да облечете ноктите си в разцветките на топ дизайнерите от бляскавите модни подиуми и ще бъдат перфектен завършек на вашата модна визия!

Цветен геометричен маникюр, вдъхновен от DSquared2
Това, което ни хареса особено много в пролетно-лятната колекция на DSquared2, бе изобилието от ярки, привличащи окото нюанси, които се преплитаха в главозамайващи графични принтове, за да ни хипнотизират със своята цветна красота. За да постигнете посланието на бранда се ориентирайте към комбинациите между зелено, жълто, червено, синьо, розово и в никакъв случай не забравяйте металическите нюанси!

Магически маникюр в стил Tommy Hilfiger
Ексцентричния дизайнер отново успя да прикове вниманието ни със своята пролетно-лятна колекция и модния подиум – превърнат в магически цирк, по който моделите разхождаха артистичните му тоалети. Харесва ни хипи стила, който се преплита с много бляскави райета, звезден принт и тъмни нюанси. За своя маникюр изберете цветове като бордо, мастилено синьо, кафяво и не забравяйте да добавите звезди и много, много блясък!

Маникюр за живи Барбита, вдъхновен от Moschino
Светът на Барби превзема модната индустрия, а розовото, мини дължините и разголените пъпове се завръщат под светлините на прожекторите. Точно това показа и Moschino в своята пролетно-лятна колекция, карайки ни да се влюбим в момичешкия и захаросан свят на популярната кукла. За своя маникюр заложете на задължителното розово, което обаче да съчетаете със смели цветни принтове и, разбира се, много, много сърца!

Принт с нестандартна дантела от Givenchy
Пролетно-лятната колекция, която Givenchy представи, бе една от най-впечатляващите по време на седмиците на модата. Тя съчетаваше в себе си отличен дизайн и забележително внимание към детайла, което до голяма степен се дължеше на сложно оплетената дантела, множеството връзки и стилни шевове. За своя маникюр заложете на по-тъмните земни цветове, които да комбинирате с бяло. Не се притеснявайте да пренесете всички тези прецизни и артистични детайли, които колекцията демонстрира, върху своите нокти! Резултатът ще бъде наистина впечатляващ!

Свеж пролетен ден за маникюра ви в стил Michael Kors
Флоралният мотив е едно от непреходните неща в модата, които колкото и пъти да видим на модния подиум, винаги ни изглеждат свежо и иновативно, благодарение на красивите разнообразни дизайни и цветове, с които топ дизайнерите ни изненадват всяка година. Michael Kors е едно от най-известните имена щом става въпрос за дамска мода и женствен дизайн, а флоралният мотив в колекцията му е по-красив и от самата пролет! За вашия маникюр ви съветваме да заложите на тайната на дизайнера, а именно силния контраст между нюансите – свежи жълти цветя с нежни зелени листенца върху дълбока кобалтово синя основа.

Хипи маникюр в стил Emilio Pucci
70-те години правят своето голямо завръщане, а това което ни харесва най-много, е нежния и успокояващ хипи-принт, който някои дизайнери включиха в пролетно-летните си колекции. Emilio Pucci заложи на свободните модели и топлите тонове като оранжево и жълто. Те се преплитат с нежни нюанси на лилаво, зелено, синьо и розово в прекрасни цветни принтове, които лесно можете да пренесете на вашия маникюр.

Нежни орхидеи вдъхновени от Fendi
В пролетно-лятната колекция на Fendi талантливият Карл Лагерфелд представи пред модния свят флоралния мотив с деликатна орхидея в нежно синьо върху много по-тъмна основа. Акцентите в бяло и сиво придават по-свежа визия на принта и подчератват контраста между светли и тъмни нюанси. Подобен маникюр може да изглежда много женствено, макар и в него да се набляга на по-студени цветове.

Екзотични мотиви от Roberto Cavalli
За тези, които предпочитат смелия и привличащ вниманието маникюр, ние препоръчваме вдъхновената от пролетно-лятната колекция на Roberto Cavalli шарка. Кралско синьо и кърваво червено се преплитат с леки акценти от розово, златисто, черно и бяло в интересни принтове и смайващи дизайни, за да грабнат окото и сърцето на всеки, до когото се доближите.

Испанска треска в стил Dolce&Gabbana
Не можем да се контролираме и си го признаваме! Влюбени сме във всяка една колекция, която Dolce&Gabbana са показвали на модния подиум в последните две години. Испанското влияние върху двамата талантливи дизайнери приема формата на красиви дизайни с приказни и много царствени флорални мотиви, решени предимно в черно и червено! Стилен принт, който лесно може да пренесете на вашите нокти.

Дребен флорален мотив от Christian Dior
Човек лесно може да бъде очарован от прекрасните дребни флорални мотиви в пролетно-лятната колекция на Christian Dior, които ни запленяват със своята семплост и свежест. Дизайнерът ни показва нежни и стилни пролетни модели, които ни напомнят за току-що разпъпилите цветове по плодовите дървета в градините и парковете. За своя маникюр заложете на бялата основа, върху която да разцъфват малки деликатни клонки.

Автор: Преслава Цачева