Къщата на Загадките

1
Добави коментар
natalie.simeonova.7
natalie.simeonova.7

„Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах….“  Конфуций

 

Както Конфуций, великият китайски мислител и философ твърди, то и DOMUS REBUS е нещо, което преди да се види и преживее, няма как да се разбере.

DOMUS REBUS (от латински: Къщата на Загадките) е първата по рода си логическа пъзел стая със загадки в Пловдив. Тя предлага две вълнуващи игри, предизвикващи мобилизирането на всичките Ви сетива, емоции и интелект по един специален и неповторим начин.

ЗАЩО ИЗБРАХМЕ ТОЧНО ГРАД ПЛОВДИВ?

Защото Пловдив е меката на културно-развлекателния туризъм в България. Дори и чужденците са категорични, че няма друго място на света, което толкова силно да носи духа на императорските времена и същевременно да е съвременник на Троя. Пловдив с право е заслужил тези две титли:

НАЙ-СТАРИЯТ ГРАД В ЕВРОПА!

6 – ТИЯТ НАЙ-СТАР ГРАД В СВЕТА!

Ето ни и нас в сърцето на любимия  Пловдив, в тиха пресечка и на метри от „Малката Главна“, срещу Халите и зад бившия Дет Маг. Старият град, известната в Пловдив „Главна улица“ и „Джумаята“ са буквално на броени крачки разстояние.

Нашият малък, позитивен и усмихнат екип се е постарал и продължава да се старае с много желание и любов да създава и поддържа една специална атмосфера, която да Ви накара да се почувствате като във филм или компютърна игра, но с тази разлика, че при нас всичко е толкова истинско и реално, че Вие самият ще бъдете режисьор и главен герой.

DOMUS REBUS Ви предлага две тематични предизвикателства:

The Missing Elements – стаята ще Ви вкара неусетно в един приказно-вълшебен свят, който оживява в безмилостна надпревара с времето през лятото на далечната 1935-та година в Париж, където двама влюбени ще търсят липсващите парченца, за да намерят пътя един към друг и да бъдат завинаги заедно. Дали двете влюбени сърца ще затуптят отново в един ритъм, след дългата раздяла…зависи само от уменията на хората, дръзнали да прекрачат прага на КЪЩАТА НА ЗАГАДКИТЕ.
DOMUS REBUS ВИ ПРЕДИЗВИКВА? ОСМЕЛЯВАТЕ ЛИ СЕ?

The House of Cards (отваря мистериозните си врати съвсем скоро)

Двете игри протичат в различни помещения и са изцяло независими една от друга, но сравними по трудност. Всяка от тях ще Ви въведе в преживяване, откъсващо Ви изцяло от реалността и ще провокира максимално Вашия интелект, изобретателност, наблюдателност и работа в екип.

По-точни описания и подробности за самите предизвикателства ще запазим в тайна, за да може изживяването Ви на място да е неочаквано и максимално силно.

 

НАШИТЕ ЖОКЕРИ ЗА ВАШЕТО УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ: