Цени и резервации

1
Добави коментар
natalie.simeonova.7
natalie.simeonova.7

Цената за участие в играта зависи от броя на участващите в нея.

След първоначалната online резервация в сайта, посредством Easypay се заплаща сума в размер на 30 лв. за запазване на избраната от Вас игра, а след това в деня и часа на Вашата игра, на място се доплащат по 10 лв. за всеки участник.

Така крайната цена, която се заплаща е:

при отбор от двама души – общо 50 лв. (по 25 лв. на човек)

при отбор от трима души – общо 60 лв. (по 20 лв. на човек)

при отбор от четирима души – общо 70 лв. (по 17.50 лв. на човек)

при отбор от петима души –  общо 80 лв. (по 16 лв. на човек)

Резервация

За да резервирате една от нашите игри „The Missing Elements“ или “The House of Cards” разгледайте календара на всяка една от тях и изберете свободен час (означен в жълто), който е удобен за Вашия отбор и кликнете върху него.

Резервацията се състои от попълване на кратка резервационна форма, която ще се появи след като кликнете върху желания от Вас ден и час за резервация.

След завършване на процеса на резервация и за да бъде тя гарантирана, необходимо е да бъде заплатена сумата от 30 лв. най-късно до 48 часа преди часа на резервацията.

КЪЩАТА НА ЗАГАДКИТЕ отвори мистериозните си врати с уникалната стая „The Missing Elements“. 
Намерете липсващите парченца от пъзела и направете живота си по-интересен ОЩЕ СЕГА!

Най-нетърпеливите с въпроси и желание да се запишат за участие, могат да се свържат с нас на телефон – 0888 01 69 96.

Начин за плащане на таксата за запазване на игра (30лв.)

Заплащането става изключително бързо и лесно във всеки един офис на Easypay с десетцифрения индивидуален код, който ще бъде изписан на монитора и ще получите по имейл след извършването на резервацията.

 

The Missing Elements

 

Условия за конфиденциалност
Домус Ребус ООД пази данни в системата си, единствено свързани с Вашата резервация. Всички други данни, касаещи плащането на депозита по Easypay ще въвеждате в системата на epay.bg като тяхната конфиденциалност е гарантирана от общоприети и утвърдени технологии за извършване на интернет разплащания.

Отказ или промяна на резервация

Таксата за запазване на игра (30 лв.) не подлежи на възстановяване при отказ на резервация, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Но все-пак, ако се налага да промените часа на резервацията си по каквато и да е причина, моля уведомете ни най-късно до 48 часа преди резервирания час. Ние ще направим всичко възможно спрямо ситуацията и ще се опитаме да намерим свободен и удобен за Вас час в календара, в който да можем да преместим резервацията Ви.

 

Очаквайте скоро и втората приключенска стая в КЪЩАТА НА ЗАГАДКИТЕ – “The House of Cards”

Ако искате да се слеете с ролята на пътешественик-изследовател, който ще Ви поведе на околосветско пътешествие, научавайки любопитни, реални исторически факти за град Пловдив и България и връзката им със света, като за разгадаването на мистерията ще трябва да използвате и разчитате всякакъв вид карти – това е вашето място!

ГАРАНТИРАМЕ ВИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ!

 

 

Очакваме Ви!