Подигравки заради фалшиво бебе в „Американски снайперист“

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Номинираният за „Оскар“ филм „Американски снайперист“, който превзема боксофис класациите в момента, стана обект на присмех в интернет пространството заради фалшиво бебе, информира британският вестник „Индипендънт“

В една от сцените актьорите в главните роли, Брадли Купър и Сиена Милър, си подават плачещо дете един на друг. Това, което отбелязват зрителите обаче, е, че бебето очевидно е кукла.

Режисьорът на лентата Клинт Истууд все още не е коментирал подигравките, но най-вероятно не е много доволен от тях. „Американски снайперист“ направи над 105 млн. долара само през първия си уикенд на екран, като се превърна в най-касовата премиера на ветерана Ийстуд

Законите за използване на бебета във филми са изключително строги в щата Калифорния, където е снимана част от „Американски снайперист“.

Децата трябва да са най-малко на 15 дни и до 6-месечна възраст и могат да бъдат наемани само веднъж за два последователни часа – между 9,30 и 11,30 ч. сутрин или 2,30 и 4, 30 ч. следобед.

Малчуганите трябва да имат още специално разрешение за работа и бележка от лекар, че са годни за такова натоварване. В допълнение, на снимачната площадка трябва да има медицинска сестра.