Какви комплименти обичат да чуват мъжете

2
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Комплиментите помагат във връзката

За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: „Браво, страшен си“. Мъдри думи на Джоко Росич.

Добре направеният комплимент може да поласкае егото и да достави удоволствие, както на получаващия го, така и на този, който отправя комплимента. По принцип сме свикнали с идеята, че жените са тези, които получават, но мъжете също толкова обичат да чуват ласкателства.

Често се случва дамите да забравят това и да не отдават особено значение на това да погъделичкат егото на мъжа до себе си, което си е грешка.

Най-чувствителния орган при мъжете е именно егото. За да е доволен един мъж от живота си, трябва да се чувства желан и ценен. Ако не намира това във връзката си, той се опитва да си компенсира с кръшкания и тежкарско поведение, пише Xpressnews.info.

Уау, много си те бива! За един мъж е важно да знае, че се представя добре в леглото. Това е знак за мъжка мощ и е задължителен фактор, за да не се чувства като мухльо.

Какво ли щях да правя без теб! Във всеки мъж живее по един рицар на бял кон. Добре де, в някои случаи принцът може да е само някакъв провинциален благородник, а белият кон всъщност да е катър, но друго имаме предвид. Мъжете обичат да се чувстват необходими. Ако не се, престават да се стараят и стават мързеливи в това отношение.

Виж още: Шест типа мъже, които винаги изневеряват

Искам да прекарвам повече време с теб! Това действа, но не винаги. Ако мъжът е по-свободолюбив, такава реплика може да го накара да се почувства не на място в тази връзка. Все пак при останалите мъже е добре да се покаже, че са харесвани като цяло – не само тялото или само характера, а като личност. Колкото и да не си го признават, мъжете също искат да се чувстват обичани

Ти си страхотен в работата си! Да е добър в работата си също е знак за мъжественост. Един мъж, който не се издържа сам, не е никакъв мъж и представителите на силния пол осъзнават това. Мъжът до вас сигурно получава похвали в работата, но още една, при това направена от важен за него човек, може да подейства много положително.

Виж още: Какво мъжете наистина искат от жената до себе си

Толкова си секси! Хората като цяло са суетни същества и мъжете не правят изключение. Представителите на силния пол може да се мислят за секси, да се чувстват секси и дори наистина да изглеждат така, но имат нужда да го чуят и от жената, с която са. Защото ако тя не го оценява, то какъв е смисълът.