Подходяща прическа според зодията

1
Добави коментар
hairpro.bg.hairpro
hairpro.bg.hairpro

Дори и да не вярвате в хороскопи и астрология, сис сигурност освен зодията си, знаете и по едно-две неща за нея, които важат и за Вас с пълна сила. Но освен за характера Ви, зодиакалния Ви знак може да каже нещо и за стила Ви.

Овен (21 март – 20 април)

Подходящата прическа за представителките на тази зодия е голямата коса с буйни къдрици. Колкото по-драматична е прическата, толкова повече ще подчертае страстният Ви характер.

Телец (21 април – 20 май)

За представителките на тази зодия подходящата прическа е тази, която е едновременно елегантна, но и практична. Подходящите за Вас прически са карето и бретонът.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците се описват като двойствени личности. Подходящата прическа за тази зодия е асиметричната или такава съчетаваща в себе си повече от един цвят: например разноцветни кичури или омбре.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците попадат в златната среда. На представителките на тази зодия им отиват всякакви фризури: омбре, къдрици, права коса.. каквото си пожелаят.

Лъв (23 юли – 22 август)

Най-подходящи за тази зодия са лъскавите и големи гриви. Прекрасните Ви личности могат да бъдат подчертани от една страхотна обемна коса.

Дева (23 август – 22 септември)

Представителките на тази зодия са естествени и умеят да очароват всеки. Подходящи за тях за елегантните и деликатните прически със средна дължина.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Подходяща прическа за тази зодия е бретонът на една страна. Също така и небрежните и леко разпръснати коси, които ще подчертаят естествената Ви красота.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

За представителките на този знак най-подходящите прически са тези, които ги отличават от тълпата: асиметричните прически, правата коса, драматичен обем, дръзки цветове.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Авантюристичната натура на представителките на тази зодия се нуждае да бъде изразен чрез атрактивна, но и опростена прическа. Пример за това са буклите, идеално правата коса.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Представителките на тази зодия за перфекционистки и всичко у тях говори за стил и класа. Такава е и косата: елегантна, бляскава, съвършено подстигана, добре оформена и с красив цвят.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Представителките на този знак носят у себе си свободата. Така че, не се страхувайте да експериментирате с различни прически и цветове.

Риби (20 февруари – 20 март)

Вие не следвате модата и тенденциите, а ги създавате! Най-подходящите прически за Вас са тези, които подчертават лицето Ви и разкриват индивидуалността Ви.