ЕВА ЛОНГОРИЯ С КОСА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ

1
Добави коментар

Ако се замислим и си признаем, на всяка дама се е случвало стотици пъти да стои пред огледалото  и да се чуди какво да направи с косата си, така че да изглежда невероятно. Затова и пробва какви ли не варианти докато не открие подходящата прическа. Но, ако трябва да сме честни, с късата коса  изборът изключително намалява.  Затова пък с дългата коса можем да експериментираме колкото си пожелаем и с каквито прически ни хрумнат, а ако “съкровището” ни не е с желаните размери – няма страшно, винаги можем да си сложим коса за удължаване, без да е необходимо да чакаме нашата собствена да порасне.

Известните личности също предпочитат дългата коса, защото придава женственост, сексапил, прави ги по-уверени и им дава нужното самочувствие. Например американската актриса с испански произход Ева Лонгория изглежда винаги блестящо – както на сцената, така и в реалния живот. Тя се грижи за външния си вид и следи модните тенденции, затова и си е поставила коса за удължаване, защото това е тотален хит на пазара!

Ева Лонгория с коса за удължаване

Със съблазнителна фигура, перфектен вкус към дрехи и най-вече с този невероятен аксесоар, с който се е сдобила – косата за удължаване, Ева пленява не само мъжките сърца, но и печели доста почитателки, както зад малкия екран, така и в живота.

Можем само да мечтаем за визията на Ева Лонгория, или и ние да се сдобием с коса за удължаване и да се почувстваме като истинска звезда. Да усетим насладата отблизо, да се почувстваме по-женствени, по-желани, по-секси! Изборът е Ваш, дами, но запомнете – косата е едно от най-силните оръжия на жената и не бива да се подценява. Затова и косата за удължаване е най-подходящият аксесоар, с който може да се сдобиете, за да постигнете една наистина перфектна и съвършена визия като тази на Ева Лонгория!