Pre-Fall колекциите – какво ще бъде модерно през есен 2015 (част 2) » Моден свят

10
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ето че дойде време да ви представим и втората част от Pre-Fall колекциите за 2015 година на любимите ни дизайнери. Тук сме подбрали модни къщи с дълга история в света на блясъка и красотата, които никога не са спирали да ни изненадват и карат да се влюбваме в красивите дизайни и фееричните материи. Подбрахме имена като Alexander McQueen, Prada, Mary Katrantzou, Marni, Valentino, Stella McCartney, Gucci, които ще ни подскажат какво ще бъде модерно през следващите есен и зима и ще ни накарат отново да ги очакваме с горещо нетърпение!

Alexander McQueen
Една наистина приятна модна изненада ни поднася любимия Alexander McQueen, като в своята Pre-Fall колекция брандът залага на строгите форми и линии, както и преобладаващите тъмни цветове като милитъри зелено, мастилено синьо, бордо и черно. Дължината на роклите се качва над модерното миди, а силуетите са силно вталени в кръста. Модната къща поставя широкия колан под светлината на прожекторите като отличен начин нежната женска фигура да бъде подчертана. Впечатлението се допълва от разкрояващите се надолу в закачливи плисета поли.

Prada
Една доста изненадваща, но и много стилна колекция представя модна къща Prada. Тази година брандът залага на изцяло тъмната визия като преобладаващите цветове са мастилено синьо и черно. Впечатление правят свободните шлифери от леки и феерични материи, вталените в кръста модели и задължителната миди дължина. Роклите са нежни и стилни като смелото дълбоко деколте присъства във всеки един от дизайните.

Mary Katrantzou
В Pre-Fall 2015 колекцията си, дизайнерката Mary Katrantzou залага на тъмните пастелни цветове и строгия изваян дизайн. Впечатление правят многоцветните принтове с ярки акценти, които допълват визията и приковават вниманието. Дължината на полите е миди, а връхните дрехи бягат от вталения модел и носят допълнителен обем на тоалета. Присъствието на нежна дантела е като деликатен детайл сред по-груби материи и осезаемо се отличава, за да придаде модерно женствено излъчване.

Marni
Една много приятна изненада е Pre-Fall 2015 колекцията на Marni, в която виждаме прекрасни многоцветни комбинации, съчетани умело и с вкус, както винаги. Присъствието на кожата с косъм също не може да бъде пренебрегнато, защото придава лукс и шик на интересните модели. Използваните многоцветни принтове привличат вниманието, а нестандартния геометричен дизайн го запазва и ни кара да се влюбим в тези иновативни модели. Съчетанието между боти до глезена и по-дълги чорапи определно прави впечатление и предвещава бъдеща тенденция.

Valentino
Тази година във своята многобройна Pre-Fall колекция, Valentino представя една прекрасна смесица от стилове, материи и принтове. Виждаме по малко от всичко –  като започнем с тъмния флорален мотив, които се появява дори и върху обувките, преминем през изненадващото милитъри попълнение, кожата с косъм, изцяло дънковите тоалети и стигнем до животинската шарка. Дължините също силно варират. Срещат се както макси рокли, така и панталони с миди дължина. Истинско вдъхновение!

Stella McCartney
Талантливата дизайнерка представя една колекция, която силно ни напомня на любимия френски шик в минималистичен вариант. Нежни разкроени поли с миди дължина се преплитат с елегантни палта, блузи с поло яка, кожа с косъм и сладки леко накривени барети. Силно впечатление ни прави красивия черен гащеризон с нежни къдрички, които ще се развяват при всеки полъх на вятъра докато забързано подтичваме по улиците.

Gucci
Една също толкова разнообразна Pre-fall колекция представя и Gucci, която е наистина приятна изненада за всички любители на нежния женствен дизайн. Красиви рокли с впечатляващ принт се допълват от обемни палта от кожа с косъм, а също така от класически модели, които винаги са добра и разумна инвестиция. Вниманието ни привличат стилните костюми от панталон със строга кройка и сако с правоъгълни ревери.

Автор: Преслава Цачева