СЕНЗАЦИЯ! Диляна Попова най-после призна официално, че …

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Диляна Попова най-после призна официално, че с Блатечки са разделени!
Красивата моделка и актриса- Диляна Попова реши, че е крайно време да е спрат спекулациите по темата, дали с бащата на детето ѝ са заедно или не. Очевидно на Попова ѝ е омръзнало постоянно да чете за връзката си с Асен Блатечки по медиите, които през ден пишат, че двойката се радва на пълно щастие, след няколко дни, пък, пишат, че са се разделили. И така месеци наред едно и също. Именно за това Диляна разкри какви точно отношения има с бащата на детето ѝ, предадоха колегите от kliuki.bg.

Самата

Advertisement:

Advertisement:

Диляна Попова сподели пред медиите, че с Блатечки не са заедно и не живеят заедно. Просто нещата между тях не се получили и за това Блатечки избрал да продължи живота си с дългогодишната си съпруга- Катя и дъщеря им. Диляна обаче е категорична, че Блатечки полага изключително много усилия за отглеждането на Борил. Той отделял изключително много внимание на сина си, а средствата, които заделял за него и майка му били повече от достатъчни.

Това е първото официално изявление на Диляна Попова пред медиите, след като от доста време се разнесе клюката, че с Блатечки са се

разделили. Тя разкри още, че противно на всички глупости, които се пишат за нея и Асен, двамата са в прекрасни отношения. Освен това сподели още, че се разбира изключително много с дъщерята на Блатечки от Катерина- Катя, а Горанова, пък, по никакъв начин не се бъркала на Асен относно отглеждането на Борил, за което моделката била повече от щастлива и благодарна. За нея не било важно, че с бащата на детето ѝ са се разделили, защото тя можела и сама да се грижи за него. Изключително щастлива била обаче, че между Асен, Диляна, Катерина и Катя няма никакви дразги и се разбират перфектно.