Конкурси всякакви: Отговорете и спечелете 3 комплекта Staropramen

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 2 февруари 2015

Кои съставки са сложили чешките пивовари в Staropramen през 1869 г., за да създадат не просто бира, а истинско бирено изживяване?

Отговори правилно в коментар под поста на играта на страницата на Staropramen и участваш в томбола за 1 от 3 комплекта от 2 кена Staropramen + чашa.

Какво да правиш?

Видео постът, който ще публикуваме, съдържа въпрос. За да се включиш в играта, е достатъчно да отговориш на въпроса с коментар под поста.

Внимавай: състезават се само коментарите под видео поста на стената ни. В играта не участват харесванията под настоящата Facebook бележка. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Кой как ще спечели?

Печелят 3-ма от участниците, които са отговорили на въпроса в коментарите под поста. Те ще бъдат определени на томболен принцип и ще могат да видят имената си, публикувани на стената на страницата на Staropramen Bulgaria, на 02.02.2015г.

Колко награди има в играта?

В Играта ще бъдат раздадени като награди общо 3 комплекта Staropramen, всеки съдържащ 2 кена Staropramen 0.5 л. и 1 чаша Staropramen 0.33 л.

Как ще получиш наградата си, ако си сред спечелилите?

В рамките на деня на 02.02.2015 г. ще публикуваме имената на 3-имата спечелили участници.  Ако видиш своето име сред тях, те молим да ни пратиш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш e-mail адрес, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да изпратим наградата ти по куриер на наши разноски. Имаш на разположение 5 работни дни, до 09.02.2015 г. ,за да се свържеш с нас. В противен случай наградата ще бъде предоставена на първата резерва в реда на изтеглянето й.