Only for women : От къде може да научите Beaty трикове Beaty

2
Добави коментар
onlyforgirl
onlyforgirl

Здравейте читатели на Only for women . Тук ще ви покажем двете най-успешни Beaty влогъри според нас. Във техните канали в +YouTube  може да видите доста интересни неща и трикове относно вашата визия . Хубавото е , че всичко  е показано като видео урок и ще ви бъде по-лесно да опитате наученото. Ето и нашите предложение :
Beaty

Първо ще ви представим  +Carli Bybel  . Тя е на 24 години и има над 2 000 000 абонати в +YouTube  . Тя е любимка на нашият екип. Тя е красива и забавна. Освен уроците за гримиране , в нейния канал може да намерите и уроци за косата. Хубавото е , че тя често качва клипове за да споделя своите съвети и  трикове . Сигурни сме  , че след като разгледате нейния канал , тя ще стане и ваша любимка. Carli поддържа и свой Fashion blog . http://www.thebeautybybel.com/Най-гледания и клип е с 5 488 262 показвания до момента. Общия брой на гледанията на клиповете й до момента е 202 887 544 показвания.

Втората  Beaty влогърка , която ще ви представим е  +Michelle Phan  . Във своите клипове тя показва как грима може коренно да промени лицата ви. Мишел основава компания за интернет търговия с козметични продукти срещу месечен абонамент от $10, която в последствие кръщава Ipsy. Самият бранд е наречен Glam Bags . Мишел има и свой блог : http://michellephan.com/ Млада влогърка е сред най-успешните. Тя има над 7  000 000 абонати в +YouTube . Най-популярния й клип е с над 58 000 000 гледания. Общо клиповете й имат над 1 070 272 139 показвания .