Няколко съвета как да останете стара мома

2
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

Ако никой не ви обръща внимание, ако първата среща винаги е и последна, може би е време да се погледнете отстрани. Може би се придържате към следващите стъпки на поведение, които със сигурност ще ви доведат до статуса на стара мома?

Бъдете сигурни, че някъде на света ви издирва принцът на бял кон, с две думи – идеалният мъж. Знаете как изглежда, какъв е характерът му, образованието, възпитанието, хобитата. Ако вашият принцип е: „Или всичко, или нищо!”, това е най-добрият начин да останете сама. Бъдете сериозна и намръщена. Долу флиртовете и кокетството, това са безсмислени занимания. Престанете да се усмихвате или да поправяте елегантно прическата си в присъствие на мъже. Заставайте винаги гордо изправена и ги измервайте с презрителен поглед. Пресичайте на секундата всеки опит за флирт като нещо много непристойно.

Бъдете песимистична и унила. Всеки ден мрънкайте, оплаквайте се от всичко наоколо. Повярвайте си, че е по-добре да си живеете сама и нещастна. Със сигурност образът ви на вечно мърмореща страдалка ще изгони всеки мъж, на когото е хрумнало да ви обърне внимание. Уверявайте се всеки ден, че семейният живот не е за вас. Не възнамерявате да търпите някакъв мъж и капризите му. Вие сте си сама началник и сте щастлива с това си поведение.

Откажете се от всичко, което може да се хареса на мъжете. Разкарайте полите, носете се както ви е удобно. Както и всякаква козметика, спорт, фитнес салони или фризьори. Престанете да се грижите за външния си вид.

Избягвайте мъжете и местата, където хората се запознават. Избягвайте компаниите, където има и мъже.

Най-добрият ви приятел е телевизорът и хубавата книга. Ако ви се прииска да общувате или да отидете на почивка, под ръка са винаги близките ви по дух стари моми, приятелки или роднини. По време на отпуска стойте вечер сама в стаята или денем край басейна.

Бъдете независима и високомерна, като всяка самостоятелна жена. Старайте се да покажете на мъжете, че сте по-умна от тях. Никакви танци, срещи или места, където може да има неженени мъже. Никаква търпимост към евентуалните им ухажвания.

Поставете работата си на първо място. След като принцът не идва, време е да се омъжите за работата си. Най-добре намерете чисто женски колектив или поне такъв, където жените преобладават. В свободното си време се грижете за дома си.

Ако случайно има мъж наоколо, с когото се разбирате – бъдете му само верен приятел, готов да изслуша, да разбере и да помогне. На приятелите не предлагат брак или съвместен живот.

Ако всичко дотук не помага – намерете си женен любовник, вярвайте на обещанията му и чакайте да се разведе някой ден с жена си.