Годишен Хороскоп на Зодия Овен за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Овен (21 март – 20 април) хороскоп за 2015 година

През 2015 година сте орисани през първите четири месеца да намерите нова среда за себе си и да създадете нови познанства. Едновременно с това, колкото и да ви е неприятно, се налага да преодолявате не малко трудности по пътя си заради непредвидени фактори, които са били около Вас и през миналата година, но не сте обърнали внимание на Съдбовните предупреждения и на малките камъчета, в които сте се спъвали. Че сте индивидуалисти дори и при аспекти, които блокират това ви качество, е ясно на целия свят. Че искате да подреждате живота си както на Вас ви харесва, също не е лошо, но не бива да изпадате в противоречие с околния свят и със законодателството в България и по света, на което сте длъжни да се подчинявате. Изявете интелекта си така, че да донесе всеобща полза, а и за да не се впечатлявате от неочакваните трудности през втората половина на годината, които ви съветвам да приемете като предизвикателство.
Примирете се с обстоятелствата и внимавайте да не се отклоните от правилната посока, за да си спестите допълнителни проблеми. Освобождавайте се бързо от нетипичните за вас, но спохождащи ви песимизъм и депресивни състояния. Започнете с най-важната задача през годината. Коригирайте кармата си. Превърнете я в положителна, като оправите отношенията си дори и с вашите врагове. Отдалечете използвачите от пътя си. Постарайте са през първата половина на годината да преценявате правилно кои хора да допуснете до себе си, за да избегнете разочарования от най-близкото си обкръжение, които ще ви наранят и ще блокират желанието ви за работа. През втората половина на годината ще се опитвате да изисквате всичко да се случва на мига, но това е невъзможно. Съветът ми е да не заливате околните с гневните си изблици, защото ще загубите подкрепата, от която се нуждаете. Във ваша полза е да бъдете уверени и спокойни, когато нещата стават по-бавно от предвиденото време. В личен план и в семейните отношения е твърде възможно да се стигне до скандали и сцени на ревност, типични за огнения ви темперамент. Не са изключени и предизвикани от вас разногласия в професионалните отношения заради желанието ви да наложите единовластието и надмощието си, към което нямате право да се стремите. Ако ги избегнете и успеете през декември да изгладите недоразуменията, създадени през годините назад, ще посрещнете с отворено сърце и доволни от себе си Новата 2016 година, която е подвластна на вашия управител Марс.

ЗДРАВЕ през 2015г.: Ако не сте целенасочени през годината, ако допуснете странично влияние, което може да провали плановете ви, особено през втората половина на годината, сами рискувате да навредите на здравето си, да се оплаквате от прояви на силно главоболие и мигрена или пък от проблеми с нервите. През май и септември не са изключени физически неразположения, проблеми с очите и ушите. Май е прекалено натоварен емоционално за вас, затова ви съветвам да си вземете отпуск или ако е възможно, да работите в дома си. Причината може да са нерви или липса на почивка. Не се притеснявайте да търсите помощ от психотерапевт, ако нещо ви тежи и искате да го споделите. Не забравяйте, че не бива здравето ви да е заложник на професионалните ви стремежи, защото то е безценно. Бъдете внимателни в периодите, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА: През 2015 година успявате във всичко, до което се докоснете, но както имате амбицията да стигнете до всеобщо признание и да заемете мястото си на върха, така е добре да станете малко по-отзивчиви по отношение потребностите на хората около вас, за да не си спечелите тяхната неприязън. Ако това се случи, нарочно ще блокират работата ви и професионалните ви планове. Избягвайте да проявявате вашата чувствителност и обидчивост, които задължително ще ви попречат да виждате реалността и ще ви донесат финансови загуби през май и септември. Бъдете отговорни към поетите задължения свързани с ваши задгранични партньори. Пътувайте или ги поканете в родината си през февруари – след 12.2, и октомври – след 10.10., за да избегнете неблагоприятното влияние на ретроградния Меркурий и да подпишете предварителните договорености, като се съобразите и с подходящите дати за съответните отрязъци от тези месеци. Прибързаността през юни може да ви донесе финансови загуби. Трудностите няма да ви се разминат през втората половина на януари, началото на февруари, в края на август и през септември заради ината ви, който трудно овладявате и се изкушавате да застанете срещу Съдбата си. Приходи очаквайте през април, а най-успешен за анализ, за налагане на вашите идеи, взимане на решение за инвестиции е декември, когато е добре да се обогатите с нова информация и да сте подготвени за нови полезни възможности през следващата 2016 година.