Годишен Хороскоп на Зодия Рак за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Рак (21 юни – 21 юли) хороскоп за 2015 година

През 2015 година пред Вас се разкриват невероятни възможности за възход, които ви дават шанс да надмогнете съществуващите проблеми и да поемете в мечтаната посока. Съветът ми е през първата половина на годината да сте по-умерени, да действате след разумно обмисляне на плановете и намеренията си за започване на нови проекти, да не прекалявате с желанието си да сте на върха на всяка цена, защото може лесно да се окажете на земята и да се наложи отново с много усилия да го покорявате. Ако действията ви са основани на вашите знания и умения и не надскачате възможностите си, успехът ще е с вас. Още през февруари, след като Меркурий започне директното си движение, направете всичко възможно да стабилизирате материалното си състояние дори и чрез допълнителна работа.
Не се обвързвайте с чужди проекти, които може да крият риск и да ви провалят, включително и финансово. Развивайте само своите и инвестирайте в тях, за да сте сигурни в крайния резултат. През цялата година ще проявявате своя индивидуализъм и ще се стремите да доказвате на света, че ще живеете според вашите виждания и разбирания. Трудно ще бъде на онези, които се опитват да ви подчинят. Ще работите активно, но звездите предупреждават, че почивката е задължителна, ако не искате да навредите на здравето си. Няма да ви липсват приятели, на които се отдавате с жар и преданост, но някои от тях няма да ви спестят миговете на разочарование заради предателство, неоценка на стореното от вас добро или просто защото са проявили лицемерие в поведението си спрямо вас. Ще проявявате засилена нетърпимост към лицемерието на околните, която ще доведе до конфликти и приключване на отношения с дългогодишни партньори и приятели. Не се колебайте, а изчистете обкръжението си от привидни приятелства. Решителността е изцяло във ваша полза. В някои моменти през втората половина на годината щe ви липсва увереност, която ще е пречка да се изявите с цялата сила на вашия интелект. Тези състояния могат да се превърнат в причина за ниско самочувствие и изградени от вас самите комплекси, за нападателно поведение. Бъдете толерантни към хората, за да ви уважават и ценят. Не си внушавайте, че ако оставите нещата на собствен ход, ще избегнете проблемите. Напротив, точно по този начин градите провалите си. Задължително развийте чувството на прозорливост и себесъхранение. Не се отдавайте изцяло на материалните си стремежи. Ако ги превърнете във ваша самоцел, ще пропилеете възможността за интелектуално развитие, поднесена Ви от Съдбата. Пропуснете ли времето за натрупване на нови знания, ще съжалявате, при това много скоро. Успеете ли, ще сте доволни и ще посрещнете с отлично настроение Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ през 2015г.: За да бъде стабилно здравето ви, не бива да се преуморявате, а също да си внушавате здравословни проблеми само защото някой около вас има такива и вие сте се притеснили. И без това прекалявате с вглеждането в себе си и тормозите психиката си, а Съдбата може неочаквано да ви „възнагради“ с някоя болежка. Предпазвайте се от депресивни състояния през март, юни и ноември, когато сте емоционално нестабилни и притесненията ще ви следват ежедневно. Голяма част от тях са безпричинни, но вие не можете да живеете без някаква драма. Ако я няма, си я създавате сами. Съветът ми е да си вземете почивка през юни и да се отдадете на приятни емоции и развлечения, а също така по-често да сте с вашите близки и да усещате подкрепата им.

РАБОТА: И през 2015 година няма да се оплаквате от липса на работа. Ще има моменти, в които ще ви липсва почивката, но удовлетворението от постигнатото е достатъчно, за да ви зареди със сили и желание да продължите. На работното си място сте доволни от успехите през цялата година, ако спазвате предупрежденията за периодите на ретроградния Меркурий и не заставате срещу Съдбата си, като подписвате договори или взимате решение за инвестиции. Не се опитвайте да надскочите себе си. Умереност във всички делови начинания и решения е водещото изискване за вас, особено през втората половина на годината. През март и ноември, а също през юни забравете намерението си за начинания и за смяна на работата, доколкото това ви е необходимо. Професионални успехи ще жънете през първата половина на януари, през февруари, април, юни и септември, октомври и декември. През февруари и октомври си забранете прахосването на пари. През юли може да осъществите задгранични пътувания, а през август да подпишете договори с вашите чуждестранни партньори. Трудностите по пътя ви се преодолими и ви позволяват да докажете възможностите си.