Годишен Хороскоп на Зодия Везни за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Везни (23 септември – 22 октомври) хороскоп за 2015 година

Вашата 2015 година, скъпи Везни, е емоционална през първата си половина, импулсивна и прибързана във втората. От вас зависи да овладеете и двете си състояния, най-вече вашата чувствителност, защото може неочаквано да се окажете изолирани от средата си и от най-близките си хора заради заядливите ви подмятания. Годината ви налага изискването да сте по-предпазливи, да не избързвате и да действате обмислено. Така ще си спестите провалите и разочарованията, които търпите заради предоверяване на неправилно подбрани партньори и приятели. Не са изключени разочарования в личния ви живот. Въпреки това топлотата и доброто отношение към всички в средата, в която живеете и работите, са видими и ви правят желани във всяка компания. Лесните успехи не трябва да ви главозамайват и да притъпяват чувството ви на себесъхранение.
През първата половина на януари, март, май, юни, юли и август успехът е с вас, ако внимавате какви хора допускате до себе си и не си внушавате, че са честни с вас, щом искат да работите заедно. В един момент ще се окаже, че са от сенчестата страна на живота и така сте се забъркали в собствените си далавери, че може да загубите всичките си спестявания. Не си струва да допускате това. Ако видите, че ви правят мили очи колко сте единствени и незаменими, очаквайте да ви искат пари или помощ за нещо, което също може да ви струва скъпо. Тези от вас, които са семейни, да Внимават през първата половина на годината да не съсипят отношенията си. Инатът ви и нежеланието да се извините, ако сте засегнали някого, ви вредят. Ако работите в интелектуалните среди, ако се занимавате с журналистика, ако сте сред хората, които непрекъснато се налага да говорят и да убеждават околните, през цялата година речта и умението ви да използвате думите ще са вашето най-силно оръжие. Начинанията са успешни след летните месеци, но само ако са добре обмислени. Задължително е разнообразието в ежедневието ви, за да не изпаднете в депресивни състояния. Интересите ви отново ще са причина да се стремите към обогатяване с нови знания, но ви препоръчвам да не допускате разпиляване без цел и посока. Постарайте се в годината на Сатурн да не създавате негативна карма и да не превръщате околните в кармични врагове. През последните месеци на годината имате възможност да направите скок към поредния връх и да посрещнете с отлично настроение Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ през 2015г.: Здравето ви няма да е стабилно, ако непрекъснато се вживявате в несъществуващи драми, които си създавате сами, ако не престанете да се оплаквате от всичко и да вините целия свят, че в живота ви нещата не се подреждат както очаквате. От вас зависи да си наложите умереност и търпение през първата половина на годината и да не сте прибързани през втората. Живейте с ясното съзнание, че без усилия от ваша страна нищо няма да постигнете. Чудесата и късметът ще ви споходят единствено ако сте ги заслужили с труда си. Иначе депресията ще е вашият постоянен спътник. През април и август сте изключително нервни. Не бива да се утешавате с алкохол, да прекалявате със сладкишите и шоколада, за да не навредите на бъбреците си. Ако сте в хармония със себе си, ще успеете да съхраните доброто си физическо състояние като внимавате в дните, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА: През 2015 година в професионален план ще успявате само ако си наложите умереност, търпение, ако не си позволявате да избухвате неочаквано и да обиждате колегите и началниците си. Ако имате подчинени, внимавайте, защото не е изключено през първата половина на годината да напуснат заради вашето поведение и се наложи спешно да търсите нови хора. Откажете се от начинанията, колкото и примамливи да са. Не се подвеждайте по обещанията за инвестиции, носещи ви лесна печалба, за да не се окажете излъгани. Стабилизирайте постигнатото, за да сте сигурни, че ще градите новото върху изпитана и проверена професионална и материална основа. Не ви съветвам да взимате кредити и да давате заеми, особено през първата половина на годината. Трудности на работното си място ще срещнете през април, а емоцията може да ви донесе провал и загуби през септември, особено ако решите да се впуснете в необмислени начинания. Ще бъдете активни и по достойнство оценени от колегите си и ръководството, което ще ви окрили и ще ви позволи да сте активни до края на годината. Ако не сте доволни от работата си и искате да я смените, можете да направите крачката през януари, март, юни, юли или август. Не бива да харчите пари и да давате заеми през август. Ако имате намерение да пътувате зад граница, може да го сторите през март, май и ноември.