Годишен Хороскоп на Зодия Лъв за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Лъв (22 юли – 22 август) хороскоп за 2015 година

През 2015 година Съдбата ви налага, от една страна, да градите професионална кариера, а от друга, да бъдете предпазливи, да не сте прибързани нито В действията, нито в думите си. През втората половина на годината звездите ви помагат да печелите. Ако спазите тези изисквания, ще си спестите провалите и разочарованията заради доверяване на неправилно подбрани приятели. Вашата огнена същност, допълнена с нежеланието ви да се подчинявате, с импулсивността ви и емоционалните ви реакции, ще е сляпа за ласкателите и използвачите. Тъй че внимавайте, за да не ближете душевни рани и се молите за заеми! Бликате от енергия, която не винаги насочвате в правилната посока. Не обичате да премълчавате, а през тази година езикът ви ще бъде по-остър от обичайното. Предпазвайте се от изкушението да обиждате колегите, близките и приятелите си.
По-добре отношенията ви да останат приятелски дори и ако е необходимо временно да се отдалечите от дразнителите си, отколкото да си спечелите непримирими врагове, особено през февруари и октомври, когато емоцията ще е водеща в дните ви. В годината на Сатурн и на кармична разплата те ще се превърнат и във ваши кармични врагове. Възползвайте се от умението си да налагате своето мнение с помощта на чара си и на способността да говорите. Не бива да изпадате в противоречие със самите себе си. Крайните ви действия, породени от желанието ви да постигнете успех и признание, засилват амбицията ви, но не очаквайте, че непрекъснато ще бъдете хвалени и обожавани, особено ако вие самите не уважавате хората около вас и се скъпите на похвали. Интелектуалците ще блеснат с неподозирани възможности и ще бъдат обявени за непоправими работохолици през втората половина на годината, когато с лекота ще трупат материални потребности и непотребности, само да си имат. Ще постигате целите си. Ако се възползвате от знанията и уменията си, от рутината и натрупания опит, успехът ще е ваш постоянен спътник. Бъдете упорити и работете активно през януари, март, май, юли и до края на годината, като забравите за начинанията през февруари и през октомври и се съобразявате с ретроградното движение на Меркурий. Само от вас зависи да постигнете хармония в личния и професионалния си живот и да съхраните здравето си стабилно. Така ще посрещнете самоуверени и щастливи и Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ през 2015г.: Здравето ви е зависимо от успехите и от настроението ви, което през цялата година ще е добро, ако не се вживявате в човешката непочтеност и не изпадате в депресия и алкохолни опиянения. През летните месеци се пазете от горещините заради възможни проблеми със сърцето и кръвното налягане. Податливи сте на простуди през януари, февруари, юни, октомври, ноември и декември. Обличайте се подходящо за сезона и с.е пазете от топлинен удар и проблеми със сърцето и кръста в горещите дни. Ако имате наднормено тегло, се постарайте да си наложите умерено хранене и да свалите излишните килограми. Избягвайте нервното напрежение през цялата година и особено в дните, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА: През 2015 година имате шанс да жънете небивал успех, ако си наложите да приемате трудностите, които се изпречват на пътя ви, без агресия и импулсивни реакции като поредното предизвикателство и стимул да постигнете целите си. През цялата година звездите ви помагат не само да достигнете нов професионален връх, а и да осъществите намерението си за материална стабилизация. Увеличените приходи ще дадат тласък за работа по нови проекти и завършване на вече започнатите, за които нямахте достатъчно средства. Съветът ми е през първата половина на годината да наложите нови правила на работното място, да създадете добър екип, ако имате свой бизнес или заемате ръководна позиция, с който да сте сигурни, че ще работите в пълно съгласие. През януари, март и май имате възможност да осъществите запознанства и делови срещи с хора, които може да са ваши бъдещи партньори, но също така и да намерите мястото си сред задгранични партньори, ако се срещнете с тях през юли и подпишете договорите през август или септември. Не бъдете наивни и доверчиви, ако ви предлагат да инвестирате в проекти на ваши приятели, а съхранете средствата за реализиране на вашите собствени. Предпазвайте се от провали през февруари, юни и октомври. Начинанията са успешни през януари, март, май, юли, август, ноември.