Годишен Хороскоп на Зодия Скорпион за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Скорпион (23 октомври – 21 ноември) хороскоп за 2015 година

2015 година изисква от вас отговорно отношение към всички ваши непокрити финансови задължения, към изостаналите ви от предишната година незавършени задачи и към отношенията, създадени през миналата година, които искате да приключите. През годината сте умерени, постоянни и изключително издръжливи. Имате шанс да бъдете галеници на Съдбата и да вървите напред. През първата половина на годината е във ваша полза да осъзнаете причината за създадените проблеми и да направите всичко възможно, преди да се впуснете в начинания, да изчистите задълженията си, особено финансовите. Ако не го сторите преди лятото, сериозните проблеми и загубите в края на годината ще са неизбежни. Промяната във вашето поведение, умението ви да зачитате и цените чуждото мнение, обогатяването с нови знания и практичното използване на вече придобитите са гаранцията ви за стабилност през първата половина на годината и за нов професионален възход от септември до нейния край.
Засилените ви материални стремежи през юли са причината неистово да се стремите към разширяване на дейността си или да работите допълнително с цената на преумора, въпреки че съществува опасност да се провалите заради вашите прибързани действия. С лекота ще се справите с всякаква работа. Без усложнения ще се приспособявате към новото и към нова среда. Ако сте на ръководен пост, сте длъжни да си наложите търпение към вашите подчинени. Ако вие самите сте подчинени, през 2015 година Съдбата ви прави подарък заради факта, че няма да се налага да поемате големи отговорности и да се безпокоите за несполуките, породени от чужди грешки. Така ще си спестите излишните безпокойства и нервни сривове, потискащи вашата увереност и принуждаващи ви да жилите жестоко неприятелите си и хората, които са ви предали. През цялата година, подтиквани от вашата амбиция, може да осъществите всичките си желания. Радвате се на обичта на околните, които ви подкрепят. Успехите в начинанията ви зареждат с увереност през февруари, април, май, юни. Щедри сте към околните, но не прекалявайте, особено през септември, когато емоцията може да ви подтикне да прекалите с непоисканото добро и да плащате с материални лишения месеци наред. Няма да изненадате света, ако отново се проявите като своенравни хора, трудни за подчинение. Дори и когато се налага да работите под ръководството на някого, ще настоявате да имате пълно право на свободна изява на творческите и интелектуалните си заложби, което ще Ви помогне да посрещнете със задоволство Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ през 2015г.: По отношение, на здравето си е необходимо да сте предпазливи през март, май, юли, август и декември, когато напрежението ви ще е върхово и трудно ще владеете гнева си, а ако съсипете и отношенията си с хора от вашето обкръжение, ще решите да се тешите за провалите си с обилно ядене и много алкохол. От една страна, ще си създадете проблеми с либидото, което за мъжете е трудно преодолима драма, а от друга страна, ще намалите физическата си активност. Бъдете изключително отговорни към здравето си в дните, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА 2015г.: През годината, ако спазите изискването да не сте прибързани и да не надскачате възможностите си, ако сте умерени и тактични, успехът ще е с вас и ще постигнете нови професионални висоти. Стремежът ви към нова професионална позиция е реален. Поставете началото на нова дейност, или помислете за регистрация на собствена фирма, ако. имате намерение да развивате свой бизнес. Годината позволява това, но не забравяйте, че ако имате намерение да назначавате служители, трябва да ги подберете така, че да не се налага бързо да ги уволнявате, защото изградите ли негативна карма в годината на Сатурн, много трудно ще я превърнете в положителна. Ако имате възможност, разширете вече съществуваща си дейност, като привлечете делови партньори, които биха ви отворили вратите към нови възможности и към работа със задгранични партньори. Пригответе се за трудности през април, юли и ноември. Бъдете тактични и Предпазливи. Не пропускайте добрите възможности през първите месеци на годината, като не пренебрегвате периодите на ретрограден Меркурий, Kогато е във ваша полза да не подписвате договори и да избягвате всякакви финансови споразумения.