Годишен Хороскоп на Зодия Стрелец за 2015 г.

37
Добави коментар
myonlink
myonlink

Зодия Стрелец (22 ноември – 21 декември) хороскоп за 2015 година

Вашата 2015 година е наситена с Възможности да стигнете интелектуално и професионално развитие, да намерите новата си среда, да срещнете подходящите хора, с които да вървите по пътя на професионалната си реализация, особено в първата половина на годината, орисваща ви на добри приходи. Важното е да знаете, че въпреки вашата щедрост и доброта ви грози опасността да си печелите неприятели, защото сте със самочувствието на знаещи хора и постоянно ще се опитвате да наложите мнението си, дори и когато не е правилно. Годината, която като цяло е успешна за вас, така е и много трудна, защото е невъзможно да се отърсите от гордостта си и да признаете, че светът около вас е пълен с хора, отстояващи своята истина, имащи не по-малко от вашите знания и умения.
Въпреки че сте обсебени от желанието да преуспеете, е добре да се приучите на търпение, защото успехите ще идват при вас постепенно, във всеки месец, на малки дози, за да не свикнете, че винаги блестите в ореола на победите си, и да не се отпуснете без желание за активна работа върху себе си и във връзка с професионалните си цели. Трябва да се примирите със забавянето, което ще ви помогне още по-силно да усетите вкуса на победата, на признанието, на парите и вместо да се терзаете, че ето на, щастието ви отминава, да работите, за да заслужите то да не прелети над рамото ви. Във ваша полза е да промените изцяло отношението си към света, особено в края на годината, и да претворите кармата си в положителна. Способни сте със собствените си сили да изкачите и най-високите върхове на интелектуалното си развитие и професионалната си кариера, а след това заради миг невнимание или поддаване на ласкатели да се сринете в тъмната бездна на провала. Ако сте упорити и търпеливи, ако надмогнете типичната си неуравновесеност, ако не се надявате, че светът ви е длъжен и блестите уж със своята, но уви, с отразена светлина, ако взимате решенията си сами, без някой около вас да ви подкрепи, ще се справите добре със задачите си и успешно ще вървите напред. Промяната, добра или лоша, зависи от вас и е въпрос на личното ви убеждение и желание за възход. Бъдете толерантни към вашите близки, роднини и приятели, които ви подкрепят. Оценявайте подадената за подкрепа и помощ ръка. Само така ще посрещнете доволни от себе си Новата 2016 година.

ЗДРАВЕ през 2015г.: В здравословно отношение бъдете спокойни. Единствените ви болежки и оплаквания са свързани с невъзможност да разрешите бързо някой проблем, който блокира пътя ви към целта. Не са изключени проблеми с черния дроб, ако прекалите с алкохола, а също и с кръвното налягане. Хранете се умерено и здравословно, доколкото ви е възможно, особено през зимните и пролетните месеци. Грижете се за себе си в дните, когато Луната е във вашия знак.

РАБОТА: През 2015 година ще се изявявате като перфектни ръководители, уважавани от всички, ако заемате ръководни позиции. Радвате се на помощ и подкрепа. На моменти сами ще си създавате проблеми заради нетипичното ви желание да се занимавате с незабележими за другите подробности, което е спирачка за осъществяването на целите ви. Колкото повече се стремите да изпипвате нещата, толкова повече занемарявате амбициите си, което ще ви пречи и да създадете делови партньорства през втората половина на годината! Въпреки това Съдбата може неочаквано да ви зарадва с успех през летните месеци с изключение на юли, когато е най-добре да си вземете почивка, През януари, март, април и май имате шанс за професионален възход, който не бива да пропилявате, защото ще ви осигури финансовата стабилност в края на годината. Преценете дали можете да поемете допълнителна работа или да разширите дейността си, но не се обвързвайте във финансово съдружие. Бъдете си сами господари, ако имате такава възможност, или работете за друг, но при добро възнаграждение. Трудностите ще са ви в повече през февруари, юли и ноември, но с повече упоритост ще ги преодолеете. Възползвайте се от добрите си възможности през януари, от март до края на май, през първата половина на септември и през последните два месеца на годината.