Букет от сатен и бижута

12
Добави коментар
joli
joli

Варианатите за букети са безброй много. Всички комбинации на цветя и цветове, които човек може да си представи, са възможни. Но защо трябва да са само цветя? Има много други страхотни идеи, за да имате красив и същевременно уникален букет на сватбата си, абитуриентския бал или да зарадвате близък човек за празника!

Ако искате да изпробвате нещо ново, изберете екзотичен ръчно изработен букет от сатен и бижута!

Букетът със сигурност ще остане завинаги спомен от празника, защото не увяхва и можете отново да го вземете в ръце, за да си припомните щастливите мигове.

Този тип дизайрески букети са абсолютен хит в САЩ и Западна Европа, но не бяха познати до скоро у нас. Хората търсят все повече алтернативи на стандартните, класически подаръци и цветя и постепенно интересът към тях се увеличава. Букет от аксесоари може да бъде ръчно изработен в най-разнообразни стилове, според празника, повода, намерението, темата на сватбата или цветовете на абитуриентската рокля. Изборът от цветове и детайли става безкраен, защото практически всеки един елемент, любим Ваш символ или талисман може да бъде вложен в него. Винтидж, екстравагантен, морски, класически букет, с природни елементи или букет от бонбони – границата е Вашата фантазия!

Следва продължение!