Шопинг тур в Одрин

2
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

Шопинг тур в Одрин

Екскурзия до Одрин, Турция с автобус на цена от 39 ЛВ. от туристическа агенция ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ ЕООД. Маршрута е София – Пловдив – Капитан Андреево – Одрин – София.

Маршрут: София – Пловдив – Капитан Андреево – Одрин – София

Цена от 39 ЛВ.

Държава:
Турция
Населено място/курорт:

Одрин

Дата на тръгване:
25.04.2015 г. [виж всички]
няма бъдещи дати
Офертата е валидна от:
13.01.2015 г. до 26.04.2015 г.

Транспорт:
Автобус

Одрин – втората османска столица след Бурса, известна като града на пехливаните и плодовите сапуни. Тук се намират две български църкви „Св. Св. Константин и Елена” и „Св. Георги”, както и втората по големина джамия в Турция „Селимие”, известна с красивите си мраморни резби, керамични мозайки и най-високите минарета в страната. Свободно време за шопинг. Тук може да закупите на изгодни цени: прах за пране и омекотители, красиви декоративни сапуни с най-различни форми и аромати, прежда, баклава, пишмане, локум, кадаиф, ядки, „Юфка“(кори за баница),кожени изделия и много други стоки.‎

Програма

1 ден

Отпътуване от гр.София в 6:00 ч. в посока Капитан Андреево. Пристигане в град Одрин преди обяд. Разходка в Одрин – втората османска столица след Бурса, известна като града на пехливаните и плодовите сапуни. Тук се намират две български църкви „Св. Св. Константин и Елена” и „Св. Георги”, както и втората по големина джамия в Турция „Селимие”, известна с красивите си мраморни резби, керамични мозайки и най-високите минарета в страната. Свободно време за шопинг. Тук може да закупите на изгодни цени: прах за пране и омекотители, красиви декоративни сапуни с най-различни форми и аромати, прежда, баклава, пишмане, локум, кадаиф, ядки, „Юфка“(кори за баница),кожени изделия и много други стоки.

 

Информация за цената

Цената включва:

транспорт с комфортен туристически автобус;
туристическа програма в Одрин;
екскурзоводско обслужване;
медицинска застраховка с асистанс на стойност 2 000 евро;

 

Цената не включва:

разходи от личен характер;

 

Допълнителни забележки:

Отстъпки:

дете до 12г. – минус 4лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека;
Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена;
Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;

 

Въпроси и коментари

Вход в системата

 

Твоите приятели споделиха: