Помагат ли хапчетата за отслабване

2
Добави коментар
kyovev
kyovev

Съществуват много варианти за отслабване, но един от тях става все по-разпространен благодарение на широката си маркетингова кампания. Хапчетата за отслабване произлизат отново от държави като САЩ, защото това е най-лесният начин за печелене на пари. В Америка има висок процент от хора с наднормено тегло, за които по-лесният начин е да дадат пари за хапчета, отколкото да спрат да се тъпчат или да стартират физически усилия.

 
Маркетингът може всичко
Маркетинговите трикове на различни компании навлязоха и в България. Българите сме също лесно податлив народ и често приемаме нещата за чиста монета. Нужно е да се опарим за да спрем да вярваме на дадено нещо или в случая продукт. Хапчетата имат различни стимулатори, които Ви карат да се потите повече или да забързат вашия метаболизъм, но по този начин Вие само вредите на вашето здраве. След като прекъснете приема ефектът на йо-йо ще Ви удари с пълна сила и има опасност да напълнеете още повече. Не си мислете, че като стоите пред телевизора или похапвате сладко в комбинация с чипс ще отслабнете само от приема на хапчета за отслабване.
Дори диетите имат по-добър ефект от пиенето на хапчета за отслабване. Диетите поне са свързани с консумацията на различни видове храни. Ако си мислите, че само с хапчета ще отслабнете то жестоко се лъжете. Ако всичко ставаше толкова лесно, то докторите щяха да измислят хапчета за всичко и хората да се превърнат в едни добичета тъпчещи се изкуствено само с лекарства.
Всичко се крие в това, че фирмите за производство на хапчета за отслабване плащат на различни хора и фирми за разпространението на своя продукт. В това влизат позитивните коментари на стотици „доволни” клиенти, които с „магическите” хапчета свалят до 15-20 килограма само за 1-2 месеца. Забравете, това е лъжа и няма как да се случи. Нужно е да се храните правилно и да полагате физически труд, да не се оставяте тялото Ви да се деформира неприятно от липсва на движение и приемането на голям брой мазнини.
 
От друга страна, можете да се възползвате от съветите на дипломираните лекари, които работят в нашия медицински център. Ние предлагаме индивидуален подход с нашата 13-седмична програма за отслабване, защото всеки записал се получава индивидуални консултации, безплатен телесен анализ и съвети по време на целия процес! Нашата програма работи доказано!