Подарък за Свети Валентин от Bra Clinic! » Моден свят

10
Добави коментар
svetla58
svetla58

За празника на любовта Bra Clinic са подготвили приятна изненада за своите клиенти. От 6 до 14ти февруари, всеки посетил салона за бельо в Сердика Център, София ще бъде посрещнат с чаша вино и шоколадови лакомства и ще може да пазарува с 20% отстъпка от новата колекция бельо , както и от всички продукти на редовна цена като оформящо бельо, бельо за специални случаи , специализирани спортни продукти и други. Превърнете празника в истинско изживяване и вземете своите фаворити на изгодна цена!

Можете да посетите уютния салон на Bra Clinic със своята половинка, която може спокойно да ви почака в специалния кът за гости, където ще се чувства удобно, докато вие избирате своя предпочитан модел в точния си размер.

Съвети за мъже за идеален подарък за Св. Валентин :
А ако кавалерите искат да изненадат дамата на сърцето си за празника, можем да им предложим няколко лесни решения, за да не объркат размера и да развалят доброто впечатление от жеста:

Подаръчен ваучер – вашата дама получава не просто шанса да си избере бельо в цвета и кройката, които наистина и харесва, но и възможност да се поглези с бра фитинг консултация за определяне на точния размер. Така тя не само ще се чувства прекрасно и комфортно, но и предимствата на фигурата ѝ ще бъдат красиво подчертани.
Подарък без размер – дантелена нощничка или парфюм в комплект с ароматна свещ, която се разтапя до масажно масло или иновативна козметика за грижа за бюста – все страхотни идеи, от които мажете лесно да изберете и със сигурност да зарадвате любимата!

Bra Clinic Предлага над 120 размера бельо и бански в чашки от А до К. 95% от жените носят погрешен размер сутиен, така че не бъди една от тях, а се възползвай от безплатната бра фитинг консултация в Bra Clinic, Сердика Център, София или на www.braclinic.bg.