L’Extase – новият чувствен и еротичен аромат от Nina Ricci » Аромати

9
Добави коментар
svetla58
svetla58

Съвсем скоро предстои премиерата на едно от най-очакваните ухания през тази година – нежния, чувствен, създаден за истинската жена аромат от Нина Ричи – L’Extase.

Изключителният парфюм се стреми да покаже онзи неуловим копнеж на женската душа към всичко красиво, чувствено и нежно. Нейното право да изпитва истинско удоволствие и да достигне до екстаз, причинен дори и от гледката на красивия залез или уханието на пролетни цветя. Ароматът улавя най-недостижимите удоволствия – приятното чувство на изненада и завладяващата сила на емоциите, които са познати само на деликатната женска натура.

За лице на кампанията Нина Ричи избира прекрасната, естествена Летисия Каста, каквато я познаваме – свободна, чувствена, отдадена на насладата. Колкото дива, толкова и изтънчена, Летисия съчетава в себе си многото лица и острият темперамент на вечната икона. Под завивките в светлото легло на L’Extase тя приканва всички жени да освободят най-тайните си копнежи и да изпитат най-първичните удоволствия.

Ароматът е вдъхновен от дълбоките и тайнствени желания на дамите. Един похотлив портрет на разцъфването на сетивата. Два силни и мистериозни акорда се преплитат и дават своето отражение един в друг, за да достигнат до пълно съвършенство. Barely Rose е създаден от букет бели венчелистчета, подсилен от естествени рози и завършен от щипка пикантни зърна пипер. От друга страна Musky Shadow разкрива нотки мистериозен тамян, подсилени от опияняващ кедър, свеж мускус и цвят на кехлибар.

Парфюмът е създаден от талантливите ръце на известният френски парфюмерист Франсис Кюркджиян, който за пръв път работи в колаборация с Нина Ричи. „Аз работя с обонятелни видения. Виждам аромата в главата си, мога да го  усетя. След това моята мисия е да му вдъхна живот като го материализирам под формата на парфюм!”

Лансирането на аромата ще бъде през март. Не го изпускайте!

Автор: Преслава Цачева