ШОК! Кремена Халваджиян отвлича бебето на сина си?!

1
Добави коментар
marshal_sasheva
marshal_sasheva

Share !

Вчера в предаването „Дикофф“, специални гости в рубриката „Богати и известни“, бяха Кремена и Маги Халваджиян. Двамата сладкодумно разказа за живота си, усилената работа и личните терзания.

Кремена сподели, че зад красивата къща, скъпите дрехи и луксозните почивки, се крие неуморен труд. Тя разказа как вместо да се любува на уютната си тераса, стои с часове пред компютъра без дори да има време да събуе обувките си.

Страхът от летене със самолет, който Кремена изпитва, се дължи на злополучно пътувани, при което възниква пожар на едно от крилата. Тогава стилистката е видяла живота си на лента, в резултат, на което не е летяла повече от петнайсет години. Любопитството и желанието да опознае света обаче, я предизвикват отново да се възползва от този тип транспорт.

Маги Халваджиян пък, от своя страна, също е имал терзания в личен план. Той успява да си внуши, че страда от тежка болест, в резултат на което, спира да се движи. Той не усеща краката си, няма сили в мускулите и брои дните до края на живота си. Отивайки на ядреномагнитен резонанс, продуцентът вече няма сили дори да диша. Така, след поредното изследване, се оказва, че е напълно здрав и всичко това се дължи на самовнушение.

„Обица на ухото“, така коментира случилото се Маги, като допълни, че по този начин е опознал по- добре себе си. Що се отнася до сина си Бебо, двамата с гордост казват, че той е най- добрия баща. Кремена обаче, се чувства обсебена от бебето, а самия Маги Халваджиян с усмивка каза, че очаква съпругата му да открадне малкия наследник.