Димитър Динев заряза Емануела

4
Добави коментар
marshal_sasheva
marshal_sasheva

Share !

Най- новата гореща клюка във ВИП средите е новата раздяла. Тя е между Димитър Динев и певицата Емануела. Въпреки че, изпълнителката роди преди малко повече от месец наследникът на фамилията, Митко си е тръгнал от семейното ложе. Според близка приятелка на Емануела, той е бил поощрен от родителите си, които били твърдо против връзката им.

Още на 40- ия ден от раждането на Митко – младши, когато поп фолк певицата събра колежки за първият дебют на бебето в чалга средите, тя е била вече изоставена. Още тогава Емануела е била тъжна и трудно се усмихвала. Тя обаче, не споделила нищо на близките си приятелки.

Преди часове обаче, певицата сподели през социалните мрежи тъжен статус, който ясно сочеше, че е изоставена. „Човек, който обича, никога няма да си тръгне, а ще намери поне една причина да остане“, беше изводът от публикацията на Емануела.

За съжаление, това е поредната раздяла в хайлайф обществото. След като Асен Блатечки заряза Диляна Попова с бебе на ръце, това се случи и с певицата. Ники Михайлов и Алисия, Ива Софиянска и Антон Божков са другите двойки завършили любовта си с раздяла.