“10-те най“ на Райна

13
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Райна Терзийска е една от най-популярните и обичани български изпълнители, характерна със своята индивидуалност, емоционалност и темперамент. Тя е родена и израства в Сандански, а нейна кръстница е самата баба Ванга. Малката Райна е буйна и палава, но добра ученичка. В 6-ти клас се записва за курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. По-късно тренира и карате, и лека атлетика, учи и народно пеене. Преди да се насочи към поп-фолка, Райна е била 5 години професионален модел, като е участвала на 27 конкурса и спечелила 7 от тях. Музикалната й кариера стартира през 2001 г., след като се явява на прослушване за нови таланти на „Пайнер“.

Първият й албум излиза на следващата година, а към днешна дата равносметката е седем поп-фолк и три фолклорни албума. През 2004 г. Райна се запознава с Константин, с когото освен на сцената става и партньор в живота. Двамата се разделят през 2009 г., след 5 годишна връзка. Райна участва два пъти в риалитито „Big Brother“. През 2006 г. заедно с Константин тя влиза в къщата на „VIP Brother“, през 2013 г. става част от формата „Big Brother All Stars“. През 2009 г. печели танцувалното шоу „VIP Dance“, след повече от 3 месеца перипетии и усилени тренировки. Тя се завръща за малко на ТВ дансинга и през 2013 г. в „Dancing Stars“, където за седмица замества една от звездите в риалитито.

В началото на 2014 г. Райна представи последния си проект „Ако е, да е“, който се превърна в една от любимите песни на феновете за сезона и успя да достигне върха в поп-фолк класацията на сайта Меломан.бг. Райна е и втората звезда, която поканихме да участва в най-новата ни инициатива „10-те най на…“. Ето нейната десетка.

1. Най-много обичам…
кучетата си, хаха!

2. Най-много мразя…
лъжата, лицемерието и неестествеността…

3. Думата, която най-точно ме описва е…
Страст.

4. Най-често гледам…
фейсбука си, хаха! Рядко гледам ТВ… Нямам време, а и рядко си заслужава.

5. Най-много харесвам да слушам…
Кубинска музика, но не само… Според настроението. Днес например съм на гръцка вълна и слушам сърцераздирателни балади. Обожавам рага, салса, бачата – сичко огнено, което е в унисон с темперамента ми…

6. Препрочитал(а) съм най-малко два пъти…
Тетралогията на Талев. Принципно не обичам да гледам или чета филм или книга повече от веднъж, колкото и хубави да са, просто не е същото, защото вече си наясно с развръзката, а това убива тръпката.

7. Най-много обичам да прекарвам свободното си време…
сред природата с любимите ми хора..

8. Най-вероятно животът ми нямаше да бъде същият без…
музиката, танците, кученцата ми…

9. Най-много ме вдъхновява…
природата и любовта.

10. Случката, която най-вероятно никога няма да забравя…
Победата ми във „VIP Dance“ през 2009 г.

Коментари

коментар(а)

Подобни: 10-те най