„10-те най“ на Светлана Кабаиванова

5
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Родена е в Пловдив на 12 май. Учила е история във Велико Търново. Има малка дъщеря. Обича радиото, но през годините се е отдавала и на изкушението „телевизия“. Пред нея най-големите звезди от шоубизнеса са правили някои от най-скандалните признания за личния и професионалния си живот. Има уникално чувство за хумор и широка усмивка. Мрази лицемерите, но пък изключително държи на своите приятели. Ако някой се сети да направи класация за най-стилните радиоводещи в българския ефир, тя със сигурност би заела едно от челните места. В Радио Веселина вече близо 15 години е водеща емблематичното светско предаване „VIP зона“, а в събота задава въпроси във „VIP интервюто“ на Радио Веселина. Тя е Светлана Кабаиванова!

Дебюта си в радиоефира прави още като студентка. Първите й стъпки в професията са в търновския клон на несъществуващата вече радиоверига TNN. Когато завършва и се връща в града под тепетата, почти на майтап се явява на конкурс в Радио Веселина и така става част от екипа на станцията. За времето, прекарано в ефира на родния Пловдив, е била водеща на какви ли не предавания, като в едно от тях дори си партнира с родната си сестра – Десислава. Със старта на проекта Телевизия Веселина Кабаиванова е избрана и за едно от лицата на медията, като именно там предаването „VIP зона“ се превръща в нейна визитна картичка.

През 2006 г. медийният гигант SBS Broadcasting Group става собственик на Радио Веселина, Телевизия Веселина се превръща в The Voice TV, а Светлана е една от 10-тимата водещи от всички клонове на веригата, избрани да станат част от новото начало на радиото. Така попада в София. Запалена от новата си страст – телевизията, Светлана за кратко беше лице на сутрешния блок в телевизия „7 дни“. След това попада в екипа на „Глобал вижън“, където заедно с колегите си поставя началото на женския канал Utilisima Bulgaria (днес 24Kitchen). През цялото време обаче не се отделя от голямата си любов – радиото. Прави го единственото, когато в рамките на година се отдава на майчинството, за да даде живот на вече близо 6-годишната си дъщеря Алексия.

Светлана Кабаиванова е поредната звезда, която поканихме да участва в инициативата ни „10-те най на…“. Ето нейната десетка.

1. Най-добре се чувствам, когато… съм на брега на океана с коктейл, а когато не съм там винаги съм щастлива с любимите ми хора.

2. Най-голямата ми слабост… през последната година се оказа, че това е ХРАНАТА!!! Ужас!

3. Най-хубавият спомен от детството ми… когато затворя очи виждам цялото си детство, като един щастлив безкраен миг, който все още ме изкушава да правя пакости.

4. Най-добрият съвет, който винаги ще помня… „Важна си ти, пази си енергията“ – когато се научих да отсявам наистина важните за мен неща – стана ми по-леко.

5. Най-нелепата грешка, която често повтарям… моята грешка.

6. До леглото си винаги имам… книга и телефон!

7. Пристрастен(а) съм към… любовта и щастието, искам ги постоянно, а дилър ми е семейството.

8. Истинската жена… тя има много лица. Огледайте се…

9. Истинският мъж… Моят мъж.

10. За да спечелят доверието ми, трябва… да имаш самочувствието да го направиш. Защото, ако имаш самочувствие на достоен човек, можеш всичко, можеш и да спечелиш моето доверие.

Коментари

коментар(а)

Подобни: 10-те най